Jump to content
Hundesonen.no

Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Excellent

About Maren&Bunyip

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie og Border Collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg bruker heller en saks for å dele pølsene(bruker også 500 gram). Klipper først et hull i plasten, så deler jeg pølsa. Syntes det er lettere og mindre gris på den måten.
 2. Han yngste her(border collie). Han har det travelt, og vil helst presse seg nærmest mulig hekker, gjerder, murer og slikt. Ofte 'spenner' han fra med minst et av beina som er mot gjerdet. Ser nok ganske rart ut når vi går noen ganger XD
 3. Det er ikke greit å ha det slik, nei. Bare trist at noen får seg til å være slik. Jeg har ikke opplevd at noen har vært truende selv. Men det er ikke lenge siden jeg traff en som rett og slett ikke gadd å ta setteren sin å bånd da vi traff på han ute på tur. Og det på tross av at både jeg, og personen jeg gikk tur med, ba han gjøre det. Og advarte om at ene hunden ikke er så grei med andre hanner som han ikke kjenner. Hadde mine hunder i bånd, og heldigvis ble det bare litt rask krangling. Fikk bare beskjed om at jeg 'skulle jo bare sluppet båndet' når jeg sa fra kraftigere til han.
 4. Det er ikke uvanlig at rådyr finnes i boligområder, og kan ofte bruke nettopp disse små skogområdene. Da holder de seg som oftest veldig godt gjemt på dagen, og kommer ut om natta når det er stille. Lurer også på hvor i landet dette er, siden rådyr finnes i det meste av Norge.
 5. Det kommer litt an på, tror jeg. Hvor den kommer fra, og hva som er brukt i glasuren. https://www.matportalen.no/uonskedestoffer_i_mat/tema/stoffer_i_emballasje_og_kjokkenredskaper/vaer_forsiktig_med_keramikk_av_ukjent_kvalitet Noe som er lagd for å brukes i matlaging burde fungere flott
 6. Jeg tenker litt at kanskje det kan være litt uheldig? Siden blomsterpotter ikke er laget til å spise(eller drikke) av, så er det ikke samme krav og det kan være ting i det den er laget av som ikke er så bra? Har dessverre ikke noen ideer for keramikkskål ellers.
 7. Sliter jeg med avreageringen på grunn av en lite trivelig nabo. I dag ble det kræsj når han bestemte seg for å plante en gressløkplante i kjøkkenhaven/blomsterbedet jeg har laget, som den eneste som har interessert seg for slikt. Ingen av de andre naboene har hatt noe i mot det. Og jeg spurte om han kunne sette den et litt annet sted, for jeg hadde planer for det bedet. Det er så klart slik at hagen er felles, men det er jo hyggelig om man spørr først. Så hadde det fint gått ann å bli enige om at han kunne fått en del av et av bedene eller noe.
 8. Det kommer vel ann på hvordan det er brukt? Det er så klart ingen rase. Men etter det jeg kunne finne, så er bandog noe som går langt tilbake. https://en.wikipedia.org/wiki/Bandog
 9. Jeg leste nok litt for fort, og greide å overse at du gir hunden 400 gram mat om dagen. Det er nok litt lite, tenker jeg, om hun vil spise mer. Til sammenlikning, så veier yngste hunden her(border collie) ca 17 kilo. Og han får 500 gram vom og hundemat + noen håndfuller tørrfor om dagen. Og det forbrenner han lett. Det beste er å prøve seg litt frem når det kommer til formengde, og se hva som fungerer best over tid.
 10. Det er ikke uvanlig at så unge hunder er tynne, jeg har en selv. Men, så lenge hun er frisk og rask, og har får muskler, så tror jeg ikke jer hadde bekymret meg. Spesielt siden du allerede har vært hos dyrlegen for en sjekk.
 11. Nei. Jeg liker snø og kulde, men om det har vært mye av det, så begynner det å bli litt nok etter noen måneder.
 12. Det ser ut som om Noctua heller ikke bryr seg særlig om fyrverkeri(selv om det måtte kjeftes på litt noen ganger). For det meste så var det langt mer interessant å oppholde seg på kjøkkenet(all maten var jo der). Og mens der værste pågikk, så lå både han og Bunyip og slappet av(selv om det var tendenser til spisse ører).
 13. Hjelper også gjerne til med sosialisering og kanskje pass av en valp av gangen om det trengs.
 14. Den fjerde kom ganske nylig, tror jeg.
×
×
 • Create New...