Jump to content
Hundesonen.no

Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maren&Bunyip last won the day on May 22

Maren&Bunyip had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

About Maren&Bunyip

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie og Border Collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er andre her som kan svare mye bedre på dette enn meg. Men man må huske på at knurring er en del av hundens språk. Det kan være at den voksne hunden er usikker på en valp som er veldig aktiv og leken, og godt mulig større enn den eldre hunden nå. Så dere bør nok jobbe med å skjerme den eldste hunden slik at valpen ikke kan plage henne, og jobbe med at de skal bli trygge på hverandre. Om dere har en hundeklubb eller noe der dere bor, spør om råd der? Det er sikkert en del eldre tråder om liknende tema her på forumet, så gjør et søk og se om du kan finne noe?
 2. Jeg kan ikke hjelpe med hva det kan være. Men her hadde jeg tatt hunden til dyrlegen, og gitt henne en skikkelig sjekk.
 3. Jeg gir bort en ubrukt, grønn hurtta sele som ble kjøpt i Sverige for noen år siden(og glemt). Og kun for kostnaden å sende med post om noen et annet sted i landet vil ha den. Den er stor størrelse, ca 90-101 cm rundt brystet(justerbar der, men ikke i hals). Vist på bilde under med en stor kelpie som (skeptisk) modell. (Beklager støvete gulv).
 4. Jeg bruker flexi på tur hver dag. Men, siden jeg har to hunder, og å ha begge i flexi ville bare blitt stress, så har jeg en i vanlig bånd, og en i flexi. Og bytter etter circa halve turen. Når jeg er ute og går tur med noen andre som holder ene hunden, så bruker jeg flexi til begge. Jeg har også langline på 15 meter. Men den brukes mest når jeg bare går med en hund, eller i park og liknende der det er plass.
 5. Jeg brukte også mye sekk når yngste hunden var valp, og det fungerte bra. Sekken bør være stor nok til at valpen får god nok plass, og er sikker. Men bør ikke være en veldig stor sekk, bare såpass at valpen kan se ut, men at det ikke er fare for at den faller ut. Jeg gikk også ofte med sekken foran for sikkerhetsskyld.
 6. Jeg har hatt en hund som har blitt mer og mer frustrert siden det bare har vært båndturer på grunn av et sår på foten. Det ser mye bedre ut. Så vi har begynt å gå turer som er lengre. I dag fikk han løpe litt fri i Melløsparken i Moss. Og det er utrolig hvilken forskjell bare noen få minutter løping har gjort i dag. Håper at det fortsetter rette veien slik at vi kan gå tilbake til vanlig aktivitet.
 7. Det ble nok litt for lang tur på Søndag, med løping. Såret så bedre ut da, så selv om vi brukte potesokk, så slet det nok på såret. Jeg har noen barnesokker jeg tar på han inne når jeg ikke kan passe på at han ikke slikker på det også. Typisk nok så skal det bli mildvær her, og en del snø. Men får tørke det så godt jeg kan når jeg kommer inn, og prøve å holde han mest mulig på de 'tørre' partiene(han syntes det er fryktelig urettferdig at han ikke får lov til å løpe på brøytekantene nå XD). Skal få kjøpt inn salve, etc
 8. Border collien her har et skrubbsår på den ene tåa, som så ut til å gro etter at jeg begynte å ta på han potesokk. Men i dag ser jeg at det har 'gått opp' igjen etter vi kom hjem fra tur. Så jeg lurer på om noen her har noen råd som kan hjelpe? Tar han så klart til dyrlegen om det ikke har blitt bedre om ca en uke.
 9. Akkurat nå er jeg litt frustrert. Yngste hunden har et skrubbsår på en tå. Det hadde blitt bedre, og jeg tenkte det var godt nok beskyttet med potesokk. Spesielt siden vi gikk i løs snø og på is over et vann. Da er det tilbake til rolige turer igjen, og prøve på nytt. Om det likevel ikke blir bedre, så får det bli en tur til dyrlegen.
 10. Så lenge de ikke har vært borti noe som lukter vondt. Ingen av de ruller seg heldigvis, men en av de har badet i vann som har stått stille lenge, og virkelig ikke luktet godt et par ganger. Så bades de bare ca to ganger i året.
 11. Man må så klart regne med at de slites ut etter hvert. Men etter en og en halv dag med turer som ikke var så lange på grunn av såret var litt lite. De fra xxl høres mye bedre ut.
 12. Noctua, yngste hunden her, har et skrubbsår på en tå som ikke vil gro siden han stadig skrapte det opp. Så på Mandag, så kjøpte jeg et par potesokker på en dyrebutikk. Siden da så har den vært brukt på en kveldstur, på turer i går, og i dag. Ingen av de har vært særlig lange, og ikke mye løping. Men når jeg kom hjem fra hovedturen i dag, så ser jeg at det har blitt slitt et ganske stort hull rett gjennom undersiden. Er det noen som har noen anbefaling for potesokker eller liknende som faktisk tåler bruk og kan vare? Kan de ha noen gode på for eksempel XXL? (Siden jeg har et gavekort til
 13. Ser veldig frem til det er over. Bare stress for meg og dyra. Ønsker at jeg hadde hatt mulighet til å overnatte på en hytte eller noe et godt stykke inn i skogen. Med hunder og katter.
 14. Jeg har selv en hannhund som ikke går særlig godt med andre hannhunder. Men jeg endte opp med å kjøpe en hannvalp for noen år siden. Da var jeg klar over at det kunne godt være at jeg kunne ende opp med å måtte holde de adskilt. Men det har egentlig gått over en hver forventning. Den yngste er nå fire og et halvt, og de går helt fint sammen, jeg har ikke måttet skille de en eneste gang. De har hatt veldig godt språk seg i mellom hittil. Så jeg tenker at det nok er noe annet når den andre hannhunden kommer inn som valp. Men det kommer selvfølgelig an på hvordan begge hundene er. Det er jo ingen
×
×
 • Create New...