Gå til innhold
Hundesonen.no

Gigi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gigi

  1. Til info, så har politiet bestemt at de ikke komme til å kreve denne hunden avlivet, men de har bestemt at den ikke skal tilbake til eier! Hunden blir hentet av oppdretter. Jeg føler ingen plikt til å utdype detaljer på et slik forum.
  2. Jo, det går an det ja. Ettersom jeg kjenner personen dette omhandler og de som hadde hunden før han kom hit, så kan jeg faktisk uttale meg om akkurat dette tilfellet. Her er det snakk om en personlig tragedie som dessverre endte slik. Hadde jeg kunne skulle jeg har forklart nærmere hva som skjedde.
  3. Ja, tragisk dette ja.... særlig når det egentlig faktisk er snakk om veldig god hund.... Kjenner saken veldig godt og i dette tilfeller er det ikke hundens feil. Nei, er ikke oppdretter til denne hunden, så jeg hevder ikke dette av eget godtbefinnende. Oppdretteren er fra Russland, er kjempe fortvilet og ønsker å få hunden tilbake. Hunden har kun vært her i 2 mnd og var en kjempe hund da den kom hit til landet!!
  4. Avlivet min første hund med et nakkeskudd fra en erfaren jeger og har ikke angret et sekund på det. Det var virkelig som å slå av bryteren!! Satte ned kyllingkjøtt som hun sto og koste seg med, og det var det siste minnesbildet hennes; få være med på favorittplassen hytta og så få kose seg meg masse kyllingkjøtt. Jeg var med henne til siste slutt, snudde meg kun da jegeren løftet våpenet. Kun en bloddråpe fra nesen var synlig.
  5. Trivelig med lys sommerstue og 4 mørke hunder..
×
×
  • Opprett ny...