Gå til innhold
Hundesonen.no

roxy2296

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Dogge de Bordeaux

roxy2296's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar, Var greit å høre at det tok litt tid før dere opererte. jeg har nå snakket med 5-6 vetrinærer og har fått 5-6 forskjellige svar:). Men sånn det ser ut nå på fremgangen så holder vi henne i ro og tar en sjekk etter noen uker. Hvis halting fortsetter i 2-3 uker så blir det opperasjon. Hvis ikke så tar vi det roligt og trener henne opp i noen mnd og gjør det forebyggende.. Hvis hun skulle begynne å halte igjen så er det ingen tvil om at det blir tplo.
  2. Hei Lurte på hvor lang tid dere ventet med å opperer hunden din? og haltet hun/han mye ? Roxy blir i hvertfall bedre å bedre dag for dag og det har gått 4 dager i kveld. Og som jeg skrev i første innlegget.. Hva om hun bare har fått en smell ? dette skjer jo med oss mennesker hele tiden.
  3. Hei Ida, Vi har fått en lang liste av ting vi skal gjøre med hunden våres hvis hun oppereres. Håper dere for ALL del ikke tenker på å avlive hunden deres. Hadde vært fint å snakket litt med deg om hva som skjer da dette er veldigt likt det jeg holder på med i dag. Jeg jobber også i et forsikrings selskap så hvis hun har betalt i Agria og de ikke vil dekke det så håper jeg dere lager ett "#¤%&/(&%¤. Send meg gjerne en mail eller legg meg til msn. Jeg skal snakke med en vetrinær og en som driver med rehab i dag. eirik1oo@hotmail.com ( det ser ut som eirik100, men er o og ikke null )
  4. Hei, de sa at det var noe "skuff" bevegels når de sjekket det gang nr 2. Men nå har det gått snart 4 dager og hun blir bedre vær dag. Hun tråkker ned på beinet nå og noen ganger så halter hun nesten ikke. Man ser det når hun stopper opp eller spiser at hun løfter benet litt opp noen ganger. Hun er blid og fornøyd og merker ikke noe på humøret. Skal man vente å se om hun slutter helt å halte også bare ta det med ro ?? eller sende henne til opperasjon ? Jeg ligger ann til å se det ann.
  5. Hei kristin, ville du annbefalt å sjekke mere ut på TTA ? hvis det også er en nyere metode og den er bra på større hunder ?
  6. Her var det mye god informasjon som jeg skal dra nytte av. Det er nå 3 dager siden skaden oppsto.Hun har begynt å tråkke ned på beinet men halter såklart fortsatt. ser stor bedring fra at hun ikke tråkket ned på det i det hele tatt. Skal snakke med en som tar tplo opperasjoner og kan ta ortoskopi. Det er vell det jeg er mest gira på i første omgång at de kan gå inn og få bekreftet nøyaktig det som er grunnen til at hun halter. Når det gjelder gamle og nye måten så er jeg ikke i tvil om at det blir den nye (tplo).
  7. Hei, jeg har en 18 mnd tispe som begynte å halte i går kveld etter å ha lekt med noen andre hunder. Tok henne med til vetrinæren i dag og de mente det var noe slitasje på korsbåndet. Det virket usikkere og sa først at det var i orden. Etter dette så sa de at hun burde oppereres etter 1 uke. De tok rønken og testet beinet under bedøvelse. Nå har jeg snakket med flere og alle sier at man ikke kan se korsbånd brudd eller slitasje på rønken. Jeg er redd for å ta en operasjon som krever så "heavy" rehabilitering uten en nøyaktig diagnose. Hva om hun bare har fått en forstuelse eller smell? I sommer fikk hun et vepse stikk og haltet i 3 dager. Alt av gode råd og info taes i mot med stor takknemlighet.
×
×
  • Opprett ny...