Gå til innhold
Hundesonen.no

SiriEveline

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8,639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    10

Profilkommentarer skrevet av SiriEveline

  1. Jeg har hatt en herlig dag! Koselig avslutning med hyggelig kollegaer, fikk flott roser! Tusen takk! Spiste kake og smilte og lo, tilogmed en liten svipptur i S8 ble det :) Deretter bar det avgårde for å hente gullet mitt :) Korthårscollien Alertness Brainstorm som til daglig vil bli kalt for Tetris. Nå er det to uker "mammaperm", eller med andre ord ferie, før det bærer videre i ny jobb! Livet er herlig!

    1. Alzenas

      Alzenas

      Gratulerer så mye med valp! Også korthårscollie.. Sukk!

  2. Da blir det egg og bacon!

    1. Ane

      Ane

      Jeg vil og ha!!

  3. Knall kveldstur, tror jeg regnet meg frem til 7km i følge turkartet mitt og en hyssing. Luna bar kløv og var kjempeflink!

    1. NalaB

      NalaB

      Så gøy! Hvor mye veier Luna? Jeg tenkte kanskje å starte med kløv etter hvert med Nala, men venter enn så lenge siden hun er valp.

  4. Noen som kjenner til åpningstidene på Zoo1 på Bekkestua? Lurer veldig på når den stenger imorgen nemlig, evt lørdag!

  5. Nå er jeg gampesur på Gjensidige... etter en megafeil fra dem ifjor skulle jeg byttet forsikringselskap. Men alle fortjener en sjanse til, nå har dem driti så langt opp på leggen at jeg aldri kommer til å nærme meg ditover igjen!

  6. Kjenner jeg noen med svensk adresse i nærheten av grensen (3-4t går greit) på østlandet?

  7. Just back at the hotel after a great visit in the Irish countryside. By pure luck we found a wonderful hidden pearl!

  8. Nabovarsel for kveldens festligheter var en suksess, bare hyggelige tilbakemeldinger: Vi får låne garasje om vi trenger, melding med velkommen og hyggelige kommentarer :) Røyken er herlig!

  9. Da venter vi på litt middag på Rygge før turen bærer videre til Dublin!

  10. Godt nytt år til dere alle! Her er litt bilder fra vår feiring som besto av biff med hjemmelaget soppsaus, champagne, fyrverkerifotografering fra kjøkkenvinduet og en svært rolig valp :)

  11. Da er gjesterommet neeesten ferdig, mangler bare litt møbler og stikkontakter ;) FØR og ETTER bilder under, gjett hva som er hva!? :P

  12. Velkommen til familien Sætrang, Pelle P!

  13. Ble møtt av en hoppende lykkelig hund! Nå håper jeg bare første dagen alene hjemme i nytt hjem har gått bra, snurr film :)

  14. Tetris storkoser seg med onkel Chico på besøk, nå er det snart middag etter en to timer på tur :)

  15. På vei hjem fra en herlig dag på Dogs4All, veldig koselig å se igjen kjentfolk!

  16. Nå hadde Tetris første tisseuhellet jeg har vitnet inne (vi har hatt to-tre andre tidligere som jeg ikke har sett) og jeg fikk stoppet ham, sendt han ut og der gjorde han seg ferdig! JIPPI! Jeg håper det hjelper ham å forstå at det er lov å gi signal på at man må ut. Det blir forhåpentligvis mye lettere i nye huset med utgang rett fra stua. Egentlig er han helt utrolig husren allerede, og det skjedde jo nå bare fordi jeg var litt uoppmerksom på hvor fort tida gikk.

  17. Innser jeg at å dele sengen med en kortis betyr å alltid ha det litt (les: veldig) trangt. Han ligger helst oppå/inntil beina mine eller kroppen. Får han sjansen slenges hodet oppå en kroppsdel, selv oppå mitt hode. Spent på hvordan det blir med en fullvoksen en... Det er heldigvis veldig kos da :D

  18. Du vet du har kortis når den må under dyna fordi det er 16 grader på soverommet. Ok da, det er kanskje kjølig, men sånn blir det med 4 grader ute og åpent vindu.

  19. Kost oss med kake på jobben!

  20. Gøy på konsert/lønningspils går!

  21. Tror Tetris drømmer om sol og hvite strender!

  22. Tror Tetris drømmer om sol og hvite strender!

  23. Alle hundene slapper av :)

  24. Den følelsen: når alt du bestilte fra Stormberg passet perfekt!

  25. Pål Fredrik Brattbakken og jeg har kjøpt oss sykkel og har vært på første turen idag! Slik gikk det...:

×
×
  • Opprett ny...