Gå til innhold
Hundesonen.no

Toril

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3,456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    3

Innlegg skrevet av Toril

  1. 1 time siden, Sprettballen skrev:

    Så spennende! Jeg kan nesten ikke vente med å få høre hvor mange de ser på røntgen til uka. Har mareritt om at det bare kommer hannhunder eller nesten ingen valper :blink: :lol: Og så har jeg litt noia for at jeg ikke har navn klart enda. Jeg pleier alltid å ha navn klart kjempetidlig! Sist gang hadde jeg bestemt meg for navn FØR jeg hadde bestemt meg for om jeg skulle ha valp eller ikke :innocent:

    Jäger ble pappa i natt han.Der så de to på ultralyd,to på røntgen og ut kom det syv :-D Veldig morsom overraskelse!!

    • Like 4
  2. De jeg har nå er litt sånn tjaaa,den eldste,han er 6 år, stikker ikke/lar seg stoppe på oversiktlige steder.Eier ikke jakt,men er glad i tisper..

    Den yngste har snart brukt opp mulighetene sine,han er 4 år og elsker å hilse på alt og alle... Også de som er langt unna,rask er han :-( Jakter nok ikke, men fart og spenning er stas.

    De er bernersennen og jeg kjenner jeg savner schäferene og interessen for meg.De kunne gå løse overalt,også på sauebeite.

    • Like 2
  3. Ja!! Ønsker bittelitt mer førerorientert,ellers perfekte for meg pr.idag.Størrelsen er flott,pelsen er flott,de er solide mentalt,har ikke for mye vakt eller lyd generelt.Omgjengelige med begge kjønn,veldig stødige m valper og har svært lite jaktlyst!! Og et stort pluss,de er vakre i mine øyne!!

     

  4. 1 time siden, Siri skrev:

    Har man begrenset økonomi, kjøper man det man TRENGER og har råd til. Det stemmer ikke alltid overens med det man har LYST på. Jeg foreslår fortsatt Finn.no eller kjøp/salg-grupper på FB. 

    Helt enig! Kjøpte sofa på Finn før jul jeg. 800,- for en diger hjørnesofa,med plass til oss alle og noen til :D.God å ligge på og sitte på er'n også !!

    • Like 3
  5. Akkurat nå, Krutsi skrev:

    Altså, etter å ha prøvd noen forskjellige hunderaser så kan jeg si det at utseende er det minst viktigste. Joda, greit at de er innenfor, men egenskapene er vesentlig viktigere. For det er viktigere at hunden passer en enn at den irriterer rævva av deg, men den er pen :lol: 

    Så evig sant!!!! :-D

    • Like 2
  6. 1 time siden, Argyr skrev:

    Frøken aldrimett når stadig nye høyder. Forbud mot innbrudd i kattekassa er visst opphevet. :x Det samme gjelder forbud mot roting i søplepose, samt stjeling av mat ut av munnen på Katla. En av grunnene til at det gikk opp et lys for meg var at hun glefsa sånn etter ei pølse jeg skulle gi henne at hun faktisk beit hull i lillefingeren min :blink: (neida, ikke med vilje, bare sanseløst glupsk). 

     

    Sånn ser trultemor ut for øyeblikket

    DSC_0736.thumb.JPG.5c7cc530d9a220c5e98dc731d26b778c.JPGDSC_0739.thumb.JPG.b265bbebddc5d366d142a53c07e2a0b8.JPG

    Noe har skjedd med "farts-kroppen" :-D

  7. 5 minutter siden, QUEST skrev:

    Det spørs hva man legger i ordet 'dressert' :) Jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler en ikke ubetydelig avsky for mye såkalt  'dressering' Det er noe jeg forbinder med 'Prøysserdisiplin' og folk som har behov for å hevde seg ved å dressere noen, enten det dreier seg om folk eller dyr. F.eks; jeg ser til tider hunder( gjerne schæfer) som går 'fri ved fot' i by/bebyggelse. Disse går klistret inntil 'Der Führers' kne mens de peser og ser usikkert opp på den selvsamme hele tiden. Jeg tviler ikke på at noen finner slikt imponerende mens jeg føler bare sterk avsky ved å se slikt. 

     

    Selvbeheherskelse i denne forbindelsen( tilgjengelig mat hunden har lyst på) er vel ikke naturlig for noen hund, det vil i så måte som regel være noe som er innlært. .  

    Jeg har hatt et par sånne hunder jeg,de var på ingen måte "banket" til å være sånn.Man kan oppnå mye med pølser :P

    • Like 5
×
×
  • Opprett ny...