Jump to content
Hundesonen.no

Silje_M_H

Medlemmer
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Silje_M_H

 1. Jeg stabler også mat på min hund noen ganger. Men dette blir trent inn utelukkende positivt. Jeg ser ingen forskjell på å legge maten på bakken, eller hodet til hunden. Dette gjør det selvfølgelig litt vanskeligere for hunden, men det er en god kvalitetssikring. Du synes vel også det er dyreplageri at hunden går en lydighetskonkurranse for så å få leken som ligger utenfor ringen etterpå? Mine hunder må nemlig jobbe litt for godbitene noen ganger, og får dem ikke bare stappa inn i kjeften. Og jeg veit det sirkus-spørsmålet ikke var til meg, men svarer allikevel. Jeg for min del drar aldri p
 2. Selvfølgelig veit jeg ikke det. Veit du???
 3. Så lenge disse hundene jobber for å oppnå belønning, og ikke for å unngå fysisk avstraffelse, så er det da ikke noe galt i dette? Jeg trener da også slik "selvkontroll" med mine hunder, dog i litt mindre ekstrem grad.
 4. Hei! Jeg lurte på om noen veit om det er noe alla dogweb eller hunddata i tyskland. Jeg skulle nemlig gjerne sjekket litt helse og sånt på noen hunder i tyskland, men veit ikke hvor jeg skal få gjort det..
 5. Jeg lurer rett og slett på: Er det vanskelig å komme inn? Med tanke på karakterer og sånn. Vil inn på husdyrfag, og lurer på om slike linjer er vanskelige å komme inn på..?
 6. Skal prøve å få til fellestrening med klikker ( eller i hvertfall positiv trening) i Enebakk på Flateby. har prøvd en gang før, men nå er det på tide!! Grunnen til at jeg vil ha en fellestrening kun med positive metoder er at jeg synes hele miljøet og stemningen blir mye bedre! På treninger der det er masing og skriking, og stadige hundeklynk synes jeg er ganske ukoselig. Derfor vil jeg prøve å få til en trening der både hunder og eiere trives. Går selv på kurs på canis på Skullerud, men det blir litt langt og dra utenomkurset også. Vi har mulighet til å trene på gress, i skogen og på asfalt.
×
×
 • Create New...