Gå til innhold
Hundesonen.no

iselilja02

Medlemmer
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Hønefoss
  • Hunderase
    Dansk/Svensk Gårdshund
  • Mine dyr
    Zeppelin er en Gårdshund på nå åtte mnd (født 13/3-08).
    En skikkelig daltegutt, som aller helst vil ligge på fanget å få kos. Ellers er han også en skikkelig rampegutt, som mer enn gjerne finner på streker, og virkelig digger å stå å se ned i sluket på badekaret om han finner ut at døren inn på badet står åpen.

    Skal begynne med lydighet og antakeligvis agility så fort som mulig. Får se hva vi får til på utstillingsfronten, men kunne virkelig tenkt oss å prøvd.

iselilja02's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lillegutt er veldig dominant med andre hunder, og dette til det litt slitsomme. Han er overentusiastisk med alle mennesker og dyr (noe jeg så klart er glad for, ville vært trist om det var andre veien) men det blir også litt mye noen ganger. I helgen var vi hos svigerinnen min som har to katter, en kastrert hann og en hunn. Disse har han møtt flere ganger før, og det går helt fint. De blir litt lei av at han hele tiden prøver å leke, men går unna han eller sier ifra. Så kom det en annen kastrert hannhund dit, som han også kjenner fra før av og han blir så klart kjempehappy. Prøver å få han andre med på leken og lykkes litt nå og da, men lar han aldri være selv om han sier ifra at han ikke vil mer. Så til problemet: Lillegutt lå oppå sofaen og slappet av (omsider) men så hører jeg plasking, og da står han med beinet i været og tisser ned hele toppen +sofaputene... Han er altså 14 mnd gammel. Hvordan "straffer" man noe sånt? Det er jo absolutt ikke greit at han gjør noe slikt inne hos folk, men jeg merket jeg ble litt rådvill i den situasjonen og klarte ikke komme med annet enn "Nei! Fyy!" og løfte han vekk i nakkeskinnet. Dette bryr han seg ikke om, og begynner fort å teste grenser igjen rett etterpå. Grensetesting er jo en ting, og det jobber vi så klart med daglig. Men markering av stoffsofaer på besøk hos andre er jo en litt annen sak. Han har også helt plutselig begynt å gjøre i fra seg på den innebygde verandaen vår. Han har vært stueren kjempelenge, og har alltid likt seg ute i sola på verandaen, nærmest soler seg og ruller rundt der. Han vet at dette ikke er ute, men nå plutselig har han funnet seg et hjørne der han legger igjen en real dose - +/- en time etter vi har kommet inn etter luftetur der han allerede har gjort sitt. Han sier ALLTID ifra ellers, nå bryr han seg ikke og setter seg ned. Samme om jeg og samboeren tar oss litt tid til hverandre i et annet rom, da kan du banne på at han har gjort noe, og det virker som om det kun er for oppmerksomheten. Han piper ikke eller klager på å være alene sånn. Her er jeg også litt rådvill merker jeg, jeg trodde vi var forbi dette stadiet for lenge siden. Oppmerksomhet får han i mangfold fra oss begge, og virker ikke mer opptatt av en av oss. Håper noen har noen tips å komme med! (Og jeg håper dere også skjønner at når jeg skriver "hvordan 'ta' de" så mener jeg ikke fysisk hardt).
×
×
  • Opprett ny...