Gå til innhold
Hundesonen.no

Cathrine og Killja

Medlemmer
  • Innholdsteller

    742
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cathrine og Killja

  1. Om ca tre uker kommer svaret på mange av mine drømmer (håper jeg) Etter å ha mistet 3 hunder på 5 mnd, blir det svært hyggelig å få denne skjønnheten i hus. Hun er fra Nina Skramstad. Begge foreldrene er på hennes A-lag, og har gått flere gode løp. Finnmarksløpet ,etc. Skal bli morro å kjøre litt igjen med hund.

  2. Det er noen mnd siden jeg måtte ta den siste turen med min gode , og trofaste venn. Men har ikke orket å gjøre dette før nå. Hvil i fred :heart: Med dette bildet, som ble tatt rett før vi dro, håper jeg du har det bra der på den andre siden av regnbuebroen Kaizer min :cry:

    post-2369-0-57710200-1339743655_thumb.jp

  3. Ja så på CM sine, likte de veldig godt men synes det var uoversiktig på hvordan jeg går frem med bestilling. Har de bare halvstrup? Hvordan finner jeg ut cm på halvstrup på min hund? Har bare vanlig sånn klikk lås halsbånd på han.

    Vi driver å utarbeider en hjemmeside. Men det tar tid, pga stor pågang, hehe. Men om du er intr så ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne :)

  4. Jeg har nettopp fått fra CM, er veldig fornøyd -bortsett fra at det kanskje er litt kort strupedel på det, så det er vanskelig og få over hodet. Alt. er bikkja tjukk i huet, så det er derfor...

    Var ikke vanskelig å bestille, sendte mail på kontaktskjemaet på hjemmesida og fikk svar med en gang.

    Ellers så har ellaslead noen fine skinnhalsbånd som er broderte.

    Hei. Om du vil ,så kan vi lage et til deg som er litt større, slik at det ikke blir vanskelig å få over hodet hans. Det koster deg selvsagt ingen ting :)

×
×
  • Opprett ny...