Gå til innhold
Hundesonen.no

Carolina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Carolina

  1. Er det flere her som også har blitt lurt av dette til dere som kjøpte valp som var ca. 4 måneder? Hadde skjønt det mere om valpen var 2 måneder men valpen fikk også kommentert underbitt da fra vetrinæren. Bare spør fordi er redd det er vanlig praksis å gjøre sånn.
  2. Tennene til valpen står hulter til bulter så lurer på hvordan dette skal gå fremover. Men hun er skikkelig underbitt. Er bare så lei meg for at oppdretteren lurte meg helt siden får ikke stilt hun ut.
  3. Er der ved 6 måneder bittet og tennene er helt utvokste?
  4. Hvordan vet jeg om tennene må behandles hos vetrinær når tennene ikke er helt ferdig utvikla ennå?
  5. Vi kommer nok kun til å trene i lydighet og agility.
  6. Men kritikken står der.
  7. Burde jeg da stille ut hunden etter at den er 9 måneder for å få den registrert som underbitt i dogweb? Eller er det bare dumt å gjøre?
  8. Hadde dere beholdt en valp som har underbitt? Savner utstilling.
  9. Ja har sett det og ser at underbittet er ganske stort. Den er nå 4,5 måneder gammel og blir nok underbitt. Ja den blir nok værende her. Kan ikke sende den tilbake siden oppdretteren bor langt unna og vil ikke utsette den å bytte nytt hjem enda en gang. Den har funnet seg så godt tilrette her.
  10. Jeg synes det er veldig vanskelig siden dette er ett levende vesen og jeg har blitt glad i den allerede. Synes også det er dumt om jeg da leverer den tilbake og oppdretteren da nevner det til andre oppdrettere i samme rase. Og at jeg da får dårlig rykte på meg på at jeg er useriøs som leverer den tilbake.
  11. Jeg nevnte det for oppdretteren men oppdretteren sa at bittet ikke var utvokst ennå. Føler meg lurt.
  12. Jeg kjøpte den fordi jeg hadde allerede betalt for valpen på forhånd. Jeg dro dit med fly og hadde betalt for flybillett, opphold, hotell og reise. Det stod i vetrinærattesten men den så jeg ikke før jeg skulle hente valpen rett før.
  13. Er underbitt eller overbitt på valper værst? Altså hvordan vokser kjeven? Kjøpte en valp på 4 måneder som har underbitt selv om jeg sa til oppdretter at jeg skulle bruke hunden til utstilling og kanskje avl.
×
×
  • Opprett ny...