Gå til innhold
Hundesonen.no

Harbard

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Harbard's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Legger ved et bilde til sammenligning, av sikkert påvist urinstein fra en annen hund
  2. Er det virkelig ingen her som har kunnskap om radiologi som kan si noe om bildene?
  3. Etter han har tisset spontant har han mye resturin igjen, hadde 6 dl resturin da han var hos veterinær sist, etter han hadde fått tisset. Virker jo som om han bare får tisset når trykket er for stort for hva som måtte blokkere.
  4. Les tittelen. Problemet er ikke for mye tissing, men problemer med å få tisset
  5. Nei, ingen anfall. Var vel ordet feil med nervekobling eller noe slikt hun brukte
  6. Takk. Han har ikke vært sjekket for hverken cushings eller diabetes. Han har vært til veterinær på Kongsberg nå nylig, det de tok ultralyd og røntgen, det påviste de iallefall forstørret urinblære og noe forkalkning på to bakerste ryggvirvler. Noe urinstein var det ikke mente veterinær, men ble som nevnt satt på nevnte preparat uten at det hjalp da problemer med tissinga etter en ukes tid på 400mg neurontonin. Kunne være nerve til urinblære som var i klem mente de på Kongsberg. Mens lokale distrikts dyrlegen trodde det kunne være en feil på hjernen og at epilepsipreparat var å annbefale.
  7. Han drikker mye ja, hvorfor veit jeg ikke annet en at han har problemer med å tisse. Har fått vaksiner og slikt som veterinær har gitt, veit ikke om noe av det kan være årsaken.
  8. Hei Cairn Terrieren Otto har hatt problemer å tisse i omlag ett år. Han kan stå og forsøke å tisse i fire fem minutter. Han kan urinere ukontrollert i store mengder også inne. Veterinær nå gitt han 400mg neurontonin daglig, og stått på dette i en ukes tid. Det var bedring de første dagene, men problemet med urinering har dukket opp igjen. Kan jo hende at det hjalp en stund at veterinær drenerte 600 ml resturin, etter han hadde urinert trolig like mye eller selv først. Legger ved røntgenbilde som viser forstørret blære. Veterinær mente at det ikke så ut som det kunne påvises noe urinstein. Jeg synes det kan se ut som urinstein i urinlederen, men håper noen her inne har litt mer erfaring på radiografi en meg her. Innspill og råd mottas med stor takknemlighet.
×
×
  • Opprett ny...