Gå til innhold
Hundesonen.no

Svein Bråthen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Svein Bråthen

  1. Hei. De nyeste garmin sporingsenhetene til hund er også app basert. jeg har en Garmin Astro 320 med T3 halsbånd. Denne må du ha sammen med håndholdt gps. Jeg har en Gordon Setter, og han plages ikke av båndet, og den håndholdte delen er ikke plagsom å ha med seg. dette funker hver gang man er ute, med veldig god rekkevidde. har lånt båndet ut til elghund når vi er jakt, og sporet opp til ca 4km. Vanntett når hunden ønsker å bade. Brukt ligger dette på Finn.no til mellom 3000-5000 kr inkl bånd.
  2. Helt enig. jeg har samme opplevelse som deg. men sliter veldig med å få kontakt med Lildog support. vil også returnere og ha pengene mine igjen.
  3. Hei. jeg har testet Lildog nå i 2 uker. Har Garmin astro med halsbånd. som fungerer perfekt hele tiden. men tenkte Lildog sin gps var mindre og bedre for hunden. men Lildog er dessverre komplett ubrukelig. veldig ustabil, dårlig batterikapasitet. Jeg har full dekning på 4g/5g på telefon, men mister hunden hele tiden på tracker. batteri holder maks en dag når vi er ute på jakt/tur i fjellet. velg noe annet. support er også helt ubrukelig, får ikke tak i de på tlf og vil du chatte med de , chatter du med en data.. jeg går tilbake til Garmin astro.
×
×
  • Opprett ny...