Jump to content
Hundesonen.no

Aimlo

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aimlo

 • Rank
  Nykommer
 1. Aimlo

  Bilkjøring

  Ante ikke at man kunne gi vanlig postafen til hund. Dette er første gangen jeg har opplevd hund med bilsyk-problemer. Har hatt 6 hunder i nærmeste familie i mitt liv og ingen av dem har noen gang hatt problemer med kvalme og oppkast i bil. Tror jeg må ringe veterinær og forhøre meg om dosering.
 2. Aimlo

  Bilkjøring

  Hvilke tabletter er det, må man ha resept? Ved 12 ukers vaksinen så ble jeg bare avfeid og fikk beskjed om at det kan jeg slite med i et halvtårs tid. Ingen tips, ingen råd, ingen hjelp. Det er ekstremt med sikling. Får han mat den dagen, så blir det oppkast. Får fortsatt oppkast tilfeldig på korte turer. Kan være sikling ene veien, mens 3 timer senere på vei hjem så kan han kaste opp. Noen ganger så har det skjedd at han ikke en gang har siklet på samme tur (10 min hver vei). Hvordan har det gått? Sliter med det samme!
 3. Føler han er en ganske trygg valp generelt, og han roer seg innen et kvarter. Er mye roligere alene enn når jeg er hjemme for å si det sånn. Det er ikke snakk om hver dag nei, det er snakk om 3 timer 2 dager i uken han må være alene hjemme. De gangene han har vært 1-1,5 time nå, så har det bare vært trening. Jeg sitter som oftest i en iskald bil og venter på at klokken skal gå. 😅
 4. Ok, men hvordan vet jeg at han takler 3 timer eller ikke? Hva skal jeg se etter? Hva er tegn på at man går for fort frem? Har vært 1,5 time alene nå. Roet seg rundt 15 min igjen, lite lyd ellers og reagerer ikke på folk og hunder som høres utenfra.
 5. Har en valp på 3 måneder, har trent litt på hjemme alene trening. Treningen så langt har vart i 20 min til 1 time. Han virker trygg og selvstendig, finnes ikke redd eller usikker ellers. Han fotfølger meg ikke til badet eller soverommet, kun for å finne på sprell og å utforske rommet. Jeg kan lukke dørene uten at han bryr seg, han er på stuen og leker med lekene sine eller biter i ledninger jeg ikke får sikret på stuen Han har en hel avsperret og valpesikret gang når han er alene hjemme. Han bruker gangen om dagene også, leker og herjer der men det blir noe annet når stuen stenges av.
×
×
 • Create New...