Jump to content
Hundesonen.no

Visnes

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Visnes

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kan ikke forstå, hun ser meg for første gang, sparker på døren min, kaller meg navn. Jeg tror det er meg, ikke hun, som kan gå til politiet. hvis en person ikke kan snakke, trenger hun hjelp av en psykoterapeut, slik det ser ut for meg. Jeg ville bare forstå denne oppførselen hvis hun tidligere hadde prøvd å snakke med meg.
 2. ja, jeg sluttet helt å slippe ut hunden, jeg går bare med han utenfor huset. Jeg ble bare overrasket over slik uhøflighet og aggresjon, hun prøvde ikke engang å snakke med meg.
 3. Jeg gikk tur med hunden flere ganger per dag utenfor huset. bjeffingen var totalt 30 minutter om dagen. Åh hvis det var hunden min, men han er her bare for 3 uker, jeg vil ikke trene.
 4. I morges var jeg litt forvirret. For 2 uker siden ba vennene mine passe på den lille hunden hennes mens hun er på ferie. Jeg bor i sentrum, jeg har et privat hus og en stor tomt. Hunden har en veldig bråkete stemme, jeg slipper den ut i hagen for å løpe flere ganger om dagen. En kveld ba en nabo meg om ikke å slippe ut hunden fordi støyen plager henne. Klokken var ca 22.00, jeg sluttet å slippe ut hunden etter kl 19.00. I dag kl 11 lot jeg hunden gå på toalettet og hunden begynte å bjeffe mot gjerdet, etter det hørte jeg. som noen veldig hardt, sannsynligvis
×
×
 • Create New...