Jump to content
Hundesonen.no

Tidenes terje olav straume

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tidenes terje olav straume

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Blandingshund (Og jeg var ikke der)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og selges hos fellesbonden Det står på sekken at en liten hund 16-20 kg trenger 205 -245 gram om dagen så da varer sekken omlag 30 dager hvis den veier 16kg Eller ca 24 dager hvis hunden,veier 20kg Eller 8måneder for til de minste og det er en 50lapp pr mnd = 1 redbull til deg sjøl på tappen.. Eksemen forsvant totalt med dette foret, og teksten på sekk skriver at mange ting er fjernet,men jeg vet dessverre ikke om teksten kun er en produktreklame. Men antar at for høye eller for lave verdier skal kunne sjekkes som vi, mennesker finner ut av med en blodprøve..
 2. Hunden jeg har spurt om var litt løs i magen og litt eksem. Med det forsvant når eieren byttet for. Sekkene er på 6kg og koster 435,- inkl moms og finnes i flere smaker..
 3. Beklager jeg svarte ikke på om eieren også hadde mat i skåla. Ja hunden har alltid hatt mat i skåla, eller blitt fylt hvis den har vært tom. Men hvis jeg har skjønt svaret ditt 100% så vil man ofte alltid ha fulle matskåler til hunder type husky pulktrekkere og de hundene som har sitt liv optimalt utendørs i hundehus i enhundegård..?
 4. Tusen takk for ditt gode saklige svar❤️. Ps prøvde å bruke det hvite hjerte men der var den null reaksjon (nå sier jeg huff da til meg sjøl, så nå har jeg også godt i «må ha og må gi likes fella» 😉 Jeg er helt ny i gruppa, menjeg føler at svar på spørsmål bør besvares etter noen uker, sånn at andre som lurer på det samme kan finne svar litt raskere.? Ps du svarte meg nesten før jeg fikk avsluttet spørsmålet mitt🤗 ps2 svaret jeg fikk satt de små grå i gang med å organisert hundens kommende nye hverdag. Og kanskje finne noe alternative ord hvis eieren ikke tar poenget ved første gjen
 5. Jeg passer en hund (tror hunden er nokså nøyaktig 14 måneder gammel ogfrisk uten noen kommentar fra hverken veterinær eller dyresalongen som klipper neglene, vasker og masserer han tre til fire ganger pr år) somgjør fra seg inne i løpet av natten. Hunden bor fast i husets hybel, men leieboeren er på ferie. Døra inn til hybelen står åpen så hunden kan vandre fritt som den føler for. Ikke får han kjeft heller siden jeg ser på det som helt meningsløst siden det ikke oppdages i «gjerningsøyeblikket « Men så datt tanken inn i hodet at det er kanskje matskåla som aldri rekker å bli tom før
×
×
 • Create New...