Jump to content
Hundesonen.no

Heiieh123

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Heiieh123

 • Rank
  Nykommer
 1. Og noen butikker som selger søksutstyr
 2. Hei, jeg har prøvd litt smeller og vil gjerne gjøre litt av dette hjemme. Og jeg trenger litt tips. Vi søker etter kong og jeg lurer på hvor stor skal kongbitene være og har dere noen tips på lufttette beholdere jeg kan ha kongbitene oppi? Jeg har tenkt å kjøpe noen brukte søkskasser hvordan skal jeg sterelisere utstyret?
 3. Jeg leier på tur fordi hesten går på rideskole mandag til fredag så da får den leietur i helgene
 4. Takk for svar. Skal prøve å gå mulighet og dra på tur flere😊
 5. Takk for svar😀. Han får nok fysisk aktivitet i hverdagene men lite i helgene da mange som ikke er trygg å gå på tur med han, men han er ikke trygg på tur alene. Har gått på tur med andre ja men det er ikke alltid det er anledning til å gå flere. Når han har blitt ridd på tur så har det vært 6-8 hester med han, også har det vært tur som ikke er vedsiden av vei. Personlig vil ikke jeg gå med han på fortau langs veien fordi hvis han stikker kan han gå i bilveien, så det fører også til kortere turer. Når han stikker så stikker han mot stallen helt til noen eventuelt får stoppet han.
 6. Hei, jeg hjelper til i en rideskolestall og passer på noen av hestene i helgene. Det er en new forest vallak på 8 år der og hver gang jeg skal på leietur med den stresser den veldig og prøver å stikke av, den oppfører seg rett og slett litt hingstete på noen områder. Rideskolen lurer på om han har blitt kastrert litt sent. Men han er snill som et lam på banen. Jeg vil prøve å få han til å roe seg mer ned på tur da det er veldig ukomfortabelt å gå på tur med en sånn hest, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Så jeg lurer på om noen har vært borti noe lignende og har noen gode tips.
×
×
 • Create New...