Gå til innhold
Hundesonen.no

Venja

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Venja

  1. Venja

    Ditt beste tips

    Takk for mange fine råd! At det blir travelt er vi forberdet på... men heldigvis er vi flere som kan dele på jobben! Tenker vi skal begrense besøk de første dagene, ellers blir vi nok nedrent av ungene sine venner som vil komme å hilse på. Vi hadde ikke tenkt å ha valpebinge, men gjerne vi bør tenke oss om der... skal ha bur som han skal sove i, men kunne kanskje vært greit å hatt et avgrenset område i stua og. Må tenke litt på det!
  2. Vi skal hente oss valp om 3 uker og gleder oss veldig! Vår første valp så alt er nytt for oss. Spent på hvordan 6 timers biltur hjem blir, og spent på hvordan den nye hverdagen blir som hundeeier. Hva er ditt beste tips? Hva har fungert for dere? Hva har du kjøpt inn som har blitt mye brukt og hva har vært helt unødvendig? Brukte dere bilbur da dere hentet? Bilsele? Lite transportbur? Inntrykk av at mange endre opp med valpen på fanget...
  3. Takk for tipset, skal sjekke ut disse burene. Må ha ny bil før neste sommer så buret vi velger nå må gjerne uansett byttes ut. Har noen uker på å bestemme oss ennå ?
  4. Vi får oss valp og skal da selvsagt ha oss et bur til bilen. Hunden er forventet å bli 8kg +/- Syns dette ser genialt ut, men er redd det vil bli for lite når hunden vokser til... https://www.musti.no/4pets-caree-cool-grey-transportbur?81853 Dere som har det, hvor god plass har hunden i det og hvor stor er hunden? Er det andre bur dere kan anbefale som er sikre, praktiske og lite plasskrevende?
×
×
  • Opprett ny...