Gå til innhold
Hundesonen.no

Rona82

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Chihuahua

Rona82's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå er tida inne for å finne fin gutt til jents vår. 2 år gammel blå chihuahua, litt stor så større hannhunder er prima. Løpetida blir om 1 - 2 mån. Så forhåpentligvis finner vi gutt før den tida. Mvh Rona og Saga
  2. Hei hei vi bor i Vestfold og leter etter hanne til tispa vår. Er gutten fortsatt ledig?
  3. Hei hei ☺️ Lenge lærer man ✌ Er en ganske erfaren hunde-eier og bor i Vestfold. Jeg har stortsett hatt omplasserte, store hunder, Rottweilere, Bulldog osv med stort behov for hjelp så avl var aldri et tema og de var kastrert/sterilisert ASAP. Nå er vi på ett annet sted i livet, eget hus, ungene er vokst og dratt og vi innvisterte hjertene vårs i ei nydelig blå Chihuahua jentevalp som nå har blitt 1 år med rolig og vakkert lunne som vi vil gjerne avle på når hun er i mellom 2 og 3 år. Tanken er å beholde ei datter fra henne og forhåpentligvis får ho valper som arver hennes ufattelige rolige og herlige natur som gir andre denne gleden i hverdagen vi opplever med henne. Jeg har prøvd å få informasjon hos NKK og klubber men virker nesten som at dette er én hemmelig verden og vanskelig å få noen informasjon, veiledning eller startsted. Oppdretter er fra polen og de avler på egne linjer som de henter derifra. De er også reserverte men de insisterer på å at avle sunnere og større Chihuahuaer så jenta våres er stor. 4.9kg men i følge dyrlegen, helt perfekt! Ho er ei korthåret chihuahua med eplehode. Vi har et håp om ar finne stor gutt i samme fargen men skjønner at blå fargen er sjelden samt at gutten er i lignende størrelse. Brun, hvit, svart, tricolor.. Det er kanskje ett fett når det kommer til syvende og sist, men at han er frisk og stor. Dette blir våres første avl og jeg er mildt sagt uerfaren så at begynne å søke info samt forberede oss tenkte jeg at var lurt. Jeg setter innmari pris på all verdens informasjon of tips, råd, dues and don'ts om du kan avse noen historier og erfaringer. Jeg tar imot all hjelp med takknemlighet for at vi kan sette jenta våres trygghet og helse foran alt annet. At hun får en "Partner" vi kan sosialere med på forhånd som ho er trygg på og har helst noen parring erfaring fra før er viktig for oss. Jeg har skjønt at første gangs parring kan være vanskelig for snuppene om de er bare hived ut i det så det er ikke ett tema, alle skal ha det bra! Med stor takknemlighet på forhånd og håper dette hjelper oss at starte i hverfall. Med vennlig hilsen Saga, Rona og Anders ??
  4. Samme her. Har tispe på 1 år som jeg vil avle på når ho er 2 -3 år men finner ingen måte å komme meg inn i informasjon verden om avl, få svar eller veiledning!
×
×
  • Opprett ny...