Gå til innhold
Hundesonen.no

Phalene

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Phalene

  1. Jeg har aldri straffet han, du legger kanskje noe annet i korrigering enn det jeg mente. Jeg har satt han ned og sagt "nei" og holdt en flat hånd opp som skal indikere stopp, når han hopper på meg. Det har lyktes dårlig hittil. Takk for tips med grind. Jeg har ikke villet legge han i bur når han har uønsket adferd, fordi jeg er redd han skal forbinde buret med straff. Men en grind er jo et godt tips.
  2. Han tar en leke i munnen og presser den mot leggen min mens han holder rundt leggen. Tror det er fordi han vil jeg skal være med i leken.
  3. Med korrigering mener jeg at jeg har bedt han legge seg ned og bli liggende, jeg har aldri sagt at jeg har straffet ham. Det har lyktes dårlig, da han bare blir liggende til jeg snur ryggen. Tross masse øving med ros og godbiter. Men takk for tilsynelatende veldig gode tips, skal benytte meg av de.
  4. Vil legge til at han er like klengete på gjester.
  5. Valpen min (dvergspaniel) har borrelås-syndrom, dvis at han er altfor klengete. Vil være inntil meg hvert våkne minutt av døgnet. Hopper oppå meg og vil ha kos hver gang jeg setter meg ned, hopper og prøver å holde rundt leggen min når jeg går, jeg får ikke ett minutts pause, bortsett fra på tur. Når vi leker dytter han lekene i hendene mine eller i leggen min mens han holder rundt benet mitt. Han har ikke seperasjonsangst, har filmet han når han er alene hjemme og han slår seg alltid helt til ro når jeg er ute av huset. Han finnes ikke nervøs, er supertøff og elsker å hilse på alle hunder og mennesker. Han vil bare ha kos. Har forsøkt å korrigere ved å legge han på plassen sin/belønne han for å bli liggende i 10 mnd nå, uten noen som helst effekt. Jeg blir så sliten av å løfte han bort fra meg/korrigere verbalt nå at jeg griner hver eneste dag, av utmattelse. Hvordan gjør jeg han mindre klengete? Er desperat etter hjelp.
×
×
  • Opprett ny...