Gå til innhold
Hundesonen.no

Rosebakken

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Rosebakken

  1. Litt lyst å gråte nå. Hunden er meldt på årets siste og viktigste utstilling, da det er raseklubb utstillingen. Jeg har brukket arm, men fikk ordnet med handler. Da var det store spørsmålet, om hvem som skulle ordne klar hunden til helgen..Jeg endte med å bestille time hos hundefrisør. De fikk beskjed om at den skulle dusjes, føn og børst og klippe ørene slik at fjongene ble borte men at det såg naturlig ut. Dette ble detaljert skrevet på mail. Det jeg hentet var en hund som var så kortklipt på ørene..? Det er snakk om en nuffe. Jeg spurte hvordan i all verden de klarte å klippe den så kort, og jeg ba henne vise meg hva hun gjorde. Da hadde hun brukt 10skjær og mothårs. Hva gjør jeg egentlig? Det er jo SÅ synelig klipt. Får man mest sannsynlig trekk på det av dommer? Det er som sagt en av de viktigste utstillingene i år for vår del, men jeg orker ikke stille ut hunden om den får trekk for de ørene?
  2. Hva betyr det når det står i startinfoen at "Hvis ALLE møter skal din hund bedømmes nr.65" Vil det da si at det er hund nr.65 i hele raseklassen eller den klassen man har meldt seg på i? Og mitt neste spm..Når man er ny i utstillingsringen, er det vanskelig å forstå hva dommeren ber deg om når du f.eks skal gå en runde eller frem og tilbake foran dommer? Jeg er flink i engelsk men livredd for å ikke forstå hva de vil jeg skal gjøre
  3. Noen som har råd til salve som kan hjelpe på åpent "sår"? Valpen bet hunden vår herom dagen så huden punkterte litt. Ble dannet en byll på tredeputen som veterinæren tok hull på. Nå har huden ramlet av på halve tredeputen, men hunden viser ikke smerte annet enn når den går på grus (som er forståelig). Hun går på smertestillende. Kontaktet veterinærvakten men de såg ikke på det som akutt og skulle bare ha på potesokk når hunden var ute. Om det ikke ble bedre til mandag skulle vi ringe. Men er det noen salve vi kan kjøpe i morgen som hjelper, evt vil ringblomst salve funke godt? Veterinæren foreslo grønnsåpe bad.
  4. Takk for alle gode svar! Fikk time med massør og laser spesialist, og hun hadde stor låsning i bekkenet! Helt fin igjen, heldigvis? Ingen utslag på hoftene, de var smidig og fin for å ha den graden.
  5. Hei! Min voksne hund klarte å få opp døren til rommet hvor hundematen står, de hadde åpnet en ny sekk med valpemat og valpen hadde spist mye. Dette er jo uoppbløtet. Hun var VELDIG oppblåst i magen, såg ut som en typisk valp med orm i magen. Hun har bæsjet og drukket masse, og hevelsen rundt magen er nesten nede til normal igjen nå, men hun har hevelse under begge øynene, kan dette komme av at hun fikk i seg så mye mat?
  6. Glemte helt å legge ved det viktigste infoen? Hun er 2 år, ble røngtet for 9 mnd siden og der var ingen forkalkninger. Hun reagerer ikke når vi berører, masserer, strekker og bøyer? Vært mindre nå det siste døgnet, nå gjør hun ting igjen uten problem, men virker som det er noe når hun strekker ut foten igjen på en måte. Vært noen episoder der hun skal klø seg på øra med bakfoten, så ser jeg at hun er litt stivere enn til vanlig med å bøye seg til og få foten frem, også klynker hun noen ganger når hun trekker tilbake foten til normal posisjon. Har vært i kontakt med rehabiliteringssenter nå, så håper vi at vi får time snart så vi kanskje klarer å finne hvor det sitter
  7. Noen som har peiling på om dette kan være pga HD graden til hunden min? Berneren min har grad D på begge hoftene, alltid vært en hund full i energi, veldig aktiv og glad. På turer gir hun alt og er skikkelig ivrig, men nå vil hun ikke opp i sofaen, gå opp skråninger, hoppe opp for å gi oss "kos" og vil heller ikke gå på rampen inn i bilen fordi hun får vondt..Hun sitter bamse, snurrer rundt og gjør alt i sin villeste iver uten problem, men når hun må strekke ut så vegrer hun og klynker. Dette skjedde helt plutselig for 4 dager siden, ikke merket noe som helst tidligere..Eneste endring som har skjedd siste 3 ukene er at hun har fått noe kortere turer fordi jeg har fått valp i hus. (Ja, jeg har vært i kontakt med veterinær! De hadde ikke time til oss før på tirsdag, så må vente til da..)
×
×
  • Opprett ny...