Gå til innhold
Hundesonen.no

Leddup

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Leddup

  1. Tusen takk for svar! ? Kravet er bare 1xGood på utstilling mener jeg. Har aldri stilt henne som sagt, så jeg aner ikke om hun vil gjøre det bra. En G skal vel ikke være uoppnåelig uansett. Konkurransen er kanskje mindre i veteranklasse?
  2. Hei alle :) Vurderer å stille min 9 år gamle tispe for første gang for å kunne bli champion i rallylydighet f.eks. Jeg lurer på hvilken klasse det er best å stille henne i når hun er så gammel? Veteran eller åpen klasse? Jeg har forstått det sånn at man ikke kan få cacib(?) i veteranklasse? Men det har kanskje ikke noe å si? Takk for svar! :)
  3. Tusen takk for gode svar begge to! Da fortsetter jeg med å bryte inn og regulere han når han blir for meget! Skal forsøke å oppdatere saken her i framtiden hvis jeg husker det ?
  4. Hei alle flinke hundefolk! Jeg har hatt flere hunder i mitt liv, men aldri to samtidig. Jeg har nå en storpuddeltispe på 7 år og en storpuddelhann på 9 måneder. ? Tispa mi er naturligvis mye roligere og på et annet stadie i livet. Det jeg lurer på er: hannen er veldig intens på henne, bryr seg nesten bare om henne på tur og enser ikke miljøet rundt. Hopper og dytter i henne, terger, jager og styrer. Hun bryr seg ikke nevneverdig, men jeg føler jeg må steppe inn for å skåne henne litt. Hun er vanligvis en veldig tydelig, "streng", men rettferdig tispe som sier fra til andre hunder, men ikke med denne gutten ? Jeg tenkte kanskje dette var valpenykker som ville gi seg litt når valpelisensen gikk ut, men jeg synes ikke det bedres noe. Jeg har forsøkt å sende henne bort noen uker, gå turer hver for seg, ha kun hannen i bånd, ha kun henne i bånd, aktivisere før tur. Jeg tenker dette må være slitsomt for begge to, spesielt hvis dette ikke vil roe seg med alderen. Jeg lurer på hva dere ville gjort. Gått inn å stoppet det? Holdt han i bånd? Ikke gå turer sammen før han er ordentlig voksen? La det stå til? Er hun ekstra tålmodig siden han er et medlem av flokken? Jeg tenker jo dette er selvforsterkende atferd. Han er veldig flink innendørs, men får overtenning ute på tur. Tispa mi sier noe beskjedent i fra til han nå og da, men langt i fra slik hun gjør med andre hunder "utenfor flokken", og han respekterer det ikke noe særlig. takknemlig for alle svar ? ?
  5. Skjønner ikke hvorfor det ene bildet blir opp-ned ?
  6. Så godt å høre ? hjørnetennene har mye bedre plassering nå som melketennene ble trekt ut. Det "nyoppståtte" overbittet (i front) er framdeles tilstede. Håper dette vokser seg til ? er heller ikke helt sikker på hvor mye overbitt som må til før det defineres som overbitt?
  7. Hei! Som tittelen sier; har noen erfaringer med KLP forsikring på hund? Prisen er ganske markant billigere enn andre. ?
  8. Tusen takk for gode svar ? Det ser allerede mye bedre ut. Underkjeven er fortsatt noe smal, men etter tanna ble trukket har den nede rettet seg ut ❤️ Vi har brukt ball daglig, usikker på om det har noe å si.
  9. Takk for svar! ? Ingen problemer med dette på linjene spesielt, men puddel er jo desverre utsatt for smal underkjeve. Vi har vært hos veterinær (trekking og oppfølging, senest igår) som sier det ikke ser sååå ille ut lengre, og vi må gi det litt tid og se an. Det samme sa den ene dommeren på utstilling. Vil høre folks erfaringer rundt dette, om det har gått seg fint til eller om det resulterte i trekk. Min eldste storpuddel er nå såpass gammel at jeg ikke husker hvorvidt tennene kom uproblematisk ut, men lurer på om det ikke kom hull i overkjeven på henne også, dette vokste seg dog til et perfekt saksebitt. ?
  10. Hei! Har en storpuddelvalp på 5, snart 6 mnd hvor den ene hjørnetanna nede vokser opp i gommen. Har dere erfaring med at underkjeven vokser saktere enn overkjeve? Det er kun på høyre side at det er slik,den andre hjørnetanna ligger greit. Det skal sies at melketanna(hjørne) oppe på høyre side måtte trekkes da den satt bom fast og det ble veldig trangt for de nye tennene. Når kan man regne med at kjeven er "satt" og det ikke lengre kan endres? Dette er en hund som er tiltenkt utstilling. Har gått valpeshow og fikk HP og BIR ene dagen og god kritikk men ikke HP grunnet denne tanna/kjeven andre dagen. Det var ikke antydning til "feil" tannstilling på noen av veterinærkontrollene da valpen var ung. ?
×
×
  • Opprett ny...