Gå til innhold
Hundesonen.no

Kami

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kami

  1. Kami

    Aggresiv hund

    Vi skal lese den boken! Takk for svar☺️
  2. Kami

    Aggresiv hund

    Ja det er vår feil så da har jeg følt at det blir feil å avlive han?Ah shit takk for at du sa det! Da venter vi med kastrering☺️
  3. Kami

    Aggresiv hund

    Hei, var litt dårlige opplysninger, men takk for bra svar! Begge gangene der han har bitt så har det vært når han sover…så det e jo vår feil på en måte at vi kommer over han for å kose og kysse han. Eneste signalene jeg kan tenke på er at han trekker og bøyer hodet ned og bort, så vet ikke om det egentlig er et signal eller om han bare er klein? fra min side oppfatter ikke jeg at han biter tak, men han glefser og tennene treffer i forbifarten, men begge gangene har trengt lege, pga sprøyte og små sår. Samboeren og jeg var borte fra han 1 mnd og han var med hundepass med en pomeranian som herjet sinnsykt mye med han(mye biting på vår hund) de har ikke vært slem med han men det er en del negativ stress der han var. så han bet 3 dagen vi fikk han tilbake og var midt under flyttekaos. Håper det bare har vært stress og for mye som skjedde rundt han og lite stimuli. Han har blitt den gode gamle hunden vår foreløpig og venter på proff hjelp, røntgen av ad/HD og ordentlig kastrering(og kanskje få sjekket synet hans) Han var ALDRI aggressiv eller noe slem før så håper vi får beholde han så lenge vi klarer og hvis vi må avlive han så håper vi det er pga sykdom❤️ og han var før hendelsen super flink med søsknene mine, de er ikke redd han men jeg lar de ikke bøye seg hvis de skal komme å kose han. han virket også litt redd, skvetten og voktet godsakene og lekene forrige uke så vi har trent på å skryte han opp sånn han blir tryggere på seg selv , så det har fungert! Nå har han begynt å leke litt igjen istedenfor å passe på den og henter ting til oss
  4. Kami

    Aggresiv hund

    Skikkelig håpløs situasjon, hunden min har nå bitt 3 personer på 2 mnd….vært med dyrlegen på helsesjekk og alt var greit, men han biter uten å gi signaler. Han har bitt 2 familiemedlemmer som har bøyd seg over han og meg nå når jeg bøyde meg over han. trenger tips for vil helst ikke avlive han. Er han understimulert eller ?
  5. Takk, skal prøve igjen☺️kom opp alt annet enn oppskrifter istad
  6. Hei, er det noen som vet hva man kan bruke i hjemmelagde hundegodbiter? forsøkte en oppskrift med egg, havregryn, jordbær og Gulerot å han elsket det, men leste havregryn ikke var så bra i store mengder.
  7. har byttet for 2 ganger på 5 mnd så kan hende det siste foret som har ødelagt litt?har også vært dårlig på å begrense godbiter når han var 7-14 mnd og han har vært kjemisk kastrert en periode, vet ikke om det har en effekt på vekt
  8. Aha takk for godt svar!?må virkelig prøve det med frossne grønnsaker. Han er ikke syk håper jeg , men dyrlegen sa at det kunne være mye protein i foret han Hadde, men han er blanding så den ene rasen et litt tung☺️
  9. Han gikk opp 5 kg på 3 uker og har redusert forhengene og han får ikke godbiter heller?33 kg nå å han må helst ned til 25? må han ha 500gram hvert måltid med vom?
  10. Hei, hunden min går fortsatt opp mye i vekt selv om han er på diett å er i en del aktivitet. Er det noen som har erfaringer på fôr for å holde vekta nede (lite protein) eller om noen anbefaler vom som hovedfor.
  11. Hei, finnes det en god kuldekrem til hund? Merker når det er så kaldt i Trondheim at det hadde vært lurt med noe som beskytter snuta☺️
  12. Kami

    Hund i veien

    Hei, høres kanskje rart ut men blir super stressa fordi hver gang jeg holder på med noe så klarer jeg å dunke albuen min i hodet til hunden min siden han plutselig dukker opp der jeg snur meg. Er det farlig? Han viser ikke tegn på smerte ,men er super redd fordi det kommer så høy lyd når det skjer.
  13. Kami

    Krevende hund

    Han er egentlig veldig rolig ellers, får greit med tur også men ikke så mye psykisk stimuli. Han begynte å bli litt dominant med jokking og Aggresiv så derfor måtte vi prøve ut kastrering.
  14. Kami

    Krevende hund

    Merker han legger ørene bak før han begynner å bjeffe, prøver å distrahere for å unngå at han bjeffer men gir seg ikke. Er ofte hvis vi slapper av å han lukter mat på kjøkkenet at han begynner å bjeffe?
  15. Kami

    Krevende hund

    Hei, hunden min er 1 år gammel og han ble kjemisk kastrert i januar, han har vært ganske rolig, og sutret og bjeffet lite, men nå har han blitt veldig krevende å bjeffer en del… føles ut som ingenting fungerer, er det noen som har råd eller tips til hva jeg kan gjøre eller hva som er galt??
  16. Hei, merker til tider at hunden min har veldig varm hud rundt der han har id chip, er det normalt?
  17. Hei, er det noen som har erfaring med Biltema sine godbiter? Er det trygge?
  18. Kami

    Hundegjerde

    Hei, Bor i første etasje og har en mellom stor hund så lurer på om noen har et bra tips til å gjerde inn platting?
  19. Kami

    Unormal hund

    Hei, har nylig flyttet til byen å merker hunden min er litt mer sytete og er mye for seg selv. Kan ligge under sengen å lage pipelyder?før vi flyttet bodde han delvis med en annen hund. Kan han være ensom, syk eller hva kan det være? Og har noen tips til hva jeg kan gjøre med det, og er mye hjemme med han?
  20. Hei, Har en mellom stor hund på 22 kg som drar utrolig mye..å jeg lurer på om hunden kan bli skadet når den drar så mye? Har hurtta sele men finnes det bedre sele? takk på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...