Gå til innhold
Hundesonen.no

Bajassen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bajassen

  1. Bajassen

    Knurring

    Vår 15 uker gamle valp kan til tider knurre når vi koser med han, prøver å si fra at det ikke er greit, og fortsetter å kose/klø, da kan han plutselig snerre/glefse etter oss. Hva skal man gjøre med dette? Er livredd for å få en aggressiv hund. Han kan også knurre når han ligger i senga si eller på gulvet å sover og vi prøver å prate til han eller går litt for tett inntil når vi går forbi. Han kan også knurre om vi går forbi på kjøkkenet når han spiser. Overser man dette eller skal man prøve å gjøre noe for å få slutt på det?
  2. Bajassen

    Søvn

    Han legger seg greit om kvelden, men når han har vært ute å tisset (rett utenfor døra), kan det ta lang tid før han legger seg igjen. Selv om han bare har sovet 2 timer før tur ut. Ligger på gulvet ved buret til han sovner og så går jeg på rommet å legger meg. Har ett tynt teppe oppå buret for å få det lunt og trygt.
  3. Bajassen

    Søvn

    Ja jeg lurer ofte på om han tisser inne noen ganger bare for å se om jeg reagerer. Kan som sagt ha vært ute nettopp å tisset og så tisser han inne igjen. Har nå begynt å gå ut hver gang etter han har tisset inne også for ofte kan det skje 2-3 ganger rett etter hverandre at han tisser store dammer inne, etter å nettopp å ha vært ute?frustrerende?Han startet med å sove ganske godt om natta, våknet 1-2 ganger men da tisset han bare litt på avis og så la han seg igjen, ligger i ett stort bur i stua. Men så plutselig var det ikke greit å sove om natta å få en tur ut å tisse, masse styr med å få han til å legge seg igjen og da gjerne i 4-5 tia, syns det er litt tidlig å stå opp da. Er rimelig frustrert over ødelagt nattesøvn så trenger sårt noen råd?
  4. Bajassen

    Søvn

    Når kan man forvente at valpen vil sove gjennom natten, uten å må ut å tisse? Vi har en border collie gutt på 12 uker?
×
×
  • Opprett ny...