Gå til innhold
Hundesonen.no

EspenSæther

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EspenSæther

  1. På 11/26/2021 at 1:28 PM, o1337 skrev:

    Jeg sjekket kun samojed. Tenkte ikke så mye over innholdet, men det jeg la merke til er at hvilken tid det skrives i endres hele tia.

    Noen ganger står det f.eks "jeg trenger blablabla..." andre ganger "samojeden trenger blablabla..." hvis du skjønner?

    Det lyser at det er copy og paste. Hva med å få noen med peiling på å skrive?

    Hei! Dette er noe vi skal endre på :)

  2. På 11/18/2021 at 10:22 PM, Pingeling skrev:

    Du skal ha for at du er tøff! Hundefolk er ikke nådige i sine vurderinger av egne raser. Men det er også grunnen til at du kan finne god hjelp her, dersom du lytter. ?

    Jeg synes ikke det er rart eller galt i at dere legger ut rasebeskrivelser. Mange av de mest kjente samlingene ligger hos fórprodusenter, og det er ganske spesielt dersom man tenker over det, men det har blitt normalen. At dere ønsker å gjøre det samme har jeg ingen problemer med å forstå.

    Du nevner Purina som et sted dere har hentet informasjon, og der ligger nok litt av problemet. Disse sidene har ofte veldig dårlige beskrivelser. Når de presterer å si at boxeren er en rase som "sikler lite," så må man spørre seg om de i det hele tatt gadd å se på bildet av rasen. ? 

    Personlig hadde jeg blitt veldig fornøyd dersom det dukket opp gode samlesider som tar opp egenskaper som jakt, bjeffing, turbehov, helseproblematikk og smugling.

    Kikket inn på fransk bulldog for å se, og "uregistrerte hunder fra utlandet" er litt vagt. Det er snakk om hundesmugling og grov dyremishandling av mor og valper, samt farlige sykdommer hos valpene. Der anbefaler jeg at dere ikke legger noe i mellom (både hos fransk bulldog og andre populære småraser som plages med smugling). Veldig positivt at dere tok med dette temaet i det hele tatt, og kan med fordel omskrives til å speile den harde virkeligheten. 

    Men som Simira sier: ta kontakt med rasemiljøene dersom dere ønsker å gjøre dette til et rasekompendium som skiller seg ut fra mengden. Det vil være mye jobb, men dette er nok et tilfelle hvor det vil være god reklame dersom dere gjør det rett, og virke veldig useriøst dersom dere gjør det feil. Da er det nok bedre å droppe rasebeskrivelsene.

    Lykke til!

    Takk for god tilbakemelding! :) Vi har bestemt oss for å ta direktekontakt med raseklubbene for å få litt bedre informasjon om hunderasene. Det er veldig forskjellig det som ligger ut på nettet, så det kan bli oppfattet som feil. 

    • Like 2
  3. 8 minutter siden, QUEST skrev:

    TS; dette er et ekstrakt fra raseomtalen på whippet på siden deres;  «En av deres største styrker er løpskraften, så de bør så ofte som mulig få muligheten til å løpe. Med andre ord: Whippet passer godt for personer som liker å jogge og løpe, gjerne i høyt tempo. Dersom eierne ikke er spesielt glad i løping, bør hunden i det minste få muligheten til å løpe på egen hånd i et trygt miljø.«

    Hvis dere eller andre kjenner noen som faktisk er i stand til å tilfredstille en whippets behov for å springe løs ved å jogge/ løpe med hunden i bånd, ja da vil jeg sterkt anbefale vedkommende om å stå fram.. Hvis denne/disse personen(e) er det minste interessert i ‘fame and fortune’ , jeg garanterer at denne/ disse personen(e) får plenty av begge deler! 
     

    Mao; det er det rene vissvass at man kan tilfredstille whippets ( eller noen hunds for den del) med jogging i bånd. Har man ikke interesse/mulighet for å la whippeten springe løs på omtrent daglig basis, gå for annen rase. 
     

    På plussiden; bra at dere nevner at whipper trives best sammen med sine egne, dvs flere whippeter i samme hus. Det de virkelig setter stor pris på, er å løpe sammen med sine egne eller andre hunder med samme ‘legning’. 

     

    Takker for tilbakemelding! :) Jeg skal gjøre justeringer i artikkelen.

  4. På 11/18/2021 at 10:12 AM, simira skrev:

    Men har produktet deres noen direkte relasjon til det å være fersk hundeeier? Skal dere markedsføre dere som en veiledningssider for ferske og uerfarne hundeeiere? For isåfall må dere investere i ekspertkompetanse på det, og hvis ikke så tror jeg dere gjør dere selv en bjørnetjeneste med å gjøre det. Om det hadde vært min side hadde jeg slettet alle de udokumenterte artiklene, og heller spurt raseklubber, oppdrettere og/eller kjente hundefolk/trenere om de ville skrive en gjesteartikkel om sin hunderaser/hundesport/hundetema.

    Jeg holder på å skal kjøpe ny bil, og hvis jeg hadde kommet inn på en side som hadde sagt "her finner du masse info om hva slags bil du burde velge og masse info om bil (men vi kan egentlig ingenting om bil, bare om vindusviskere, informasjonen er hentet fra google)" så hadde det skremt meg bort som kunde ihvertfall. Jeg vil vite at de som gir meg råd vet hva de snakker om.

    Takk for tilbakemelding! Vi er som sagt ikke eksperter på området enda og artiklene er ikke 100% ferdig enda :) Jeg tar ditt råd om å kontakte eksperter for å få finpusset på artiklene. 

     

  5. 12 minutter siden, simira skrev:

    Produktet er nok interessant nok for flere. Men dere gjør det vanskelig for dere selv ved å presentere en del informasjon dere ikke nødvendigvis har greie på. Hvis disse artiklene deres skal ha noe for seg bør dere få noen som er kjent for kunnskap om hund til å skrive det, ikke sette sammen ting av andre artikler dere finner på nett.

    Som flere her har vært inne på:

    Kilder, bakgrunn, og ikke minst tillatelser til å gjengi informasjonen dere formidler. For min del er den ihvertfall verdiløs uten.

    Gjør rasebeskrivelsene korte og enkle i stedet for lange og med mye feil. Les (eller bruk!) de offisielle rasebeskrivelsene fra NKK, og gjengi de enkle fakta og ikke meninger om hvordan man bør ha en hund slik og sånn.

    Takker for tilbakemeldingen! 
    Raseoversikten var i utgangspunktet tiltenkt til folk som skulle kjøpe seg hund for første gang. 
    Grunnen til at jeg laget tråden var nettopp fordi jeg trenger litt innspill fra dere hundekjennere :)
     


     

  6. 7 minutter siden, laikamor skrev:

    Leste om boxeren, og hang meg opp i et par ting. Det blir skrevet at boxeren røyter lite, men det stemmer vel ikke? De er korthåret, men røyte gjør de. 

    Synes bildene som blir brukt er veldig lite rasetypisk, og å bruke bilde av en hale kupert boxer i presentasjonen synes jeg ikke noe om. 

    Rasenavnet blir konsekvent skrevet med stor forbokstav, noe som vel ikke er helt korrekt? Og formuleringen med "vi boxere..." virker veldig useriøs synes jeg. 

    Ellers forsåvidt grei info, veldig bra at helseproblemer blir nevnt. 

    Har fått flere tilbakemeldinger om at bildet bør endres, det skal jeg gjøre umiddelbart.

    Skal også få endret slik at formuleringen blir litt bedre!

  7. Sette pris på tilbakemeldingene! 

    Jeg skal gjøre justeringer i artiklene ut fra deres tilbakemeldinger :)

    Vi er et teknologifirma i utvikling, og er derfor ikke eksperter på hunderaser. 

    Grunnen til at vi lanserer denne typen produkt er fordi vi har et hjerte for hund og ønsker at hunder skal leve et godt liv!

    Brikken skal etter hvert klare å avdekke helseproblemer på hunden.

    Vi har erfart at mange hundeeiere har kjøpt hund pga. utseende i løpet av corona-tiden. Dette mener vi er helt feil.

    Det var dessverre et rekordår i år for antall hunder/kjæledyr avlivet. 

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...