Jump to content
Hundesonen.no

Milla_85

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Milla_85

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet at hunder som røyter mister valpepelsen før de får voksenpelsen sin, men hvordan er det med såkalte røytefrie raser? Røyter de også av seg valpepelsen?
 2. Takk for tips! Han er også veldig redd kammen der bak. Men får bare prøve på og være tålmodig fremover og håper det går bra til slutt 😊
 3. Takk for svar! Problemet her er at med en gang vi nærmer oss å ta på halen blir han helt vill 😬 Hi
 4. Valpen har fått såpass lang pels bak at avføring setter seg fast. Første gang jeg klippet gikk det fint, men nå er han helt vill. Vi har prøvd både med avledning, godbiter og å være to stk. når man klipper. Helt håpløst. Det går ikke bort i dusjen, så må klippes bort.
 5. Noen som har erfaring med dette? Positive/negative?
 6. Det er en blanding mellom shih tzu, toypuddel og chinese crested. Den bjeffer når den ser ting, om det er fugler, mennesker eller andre dyr eller biler. Virker litt som den gjør det for å varsle. Synes ikke den virker redd. Men jeg vet ikke.
 7. Hva er trikset for å få slutt på dette? Dette skjer stort sett utendørs.
 8. Nysgjerrig på hva jeg kan forvente framover 😊
 9. Eller sånn inngjerding for at valpen skulle ha sin egen plass/ha kontroll når dere ikke hadde han under oppsyn? Og, hvor var valpen når dere begynte med hjemme-alene trening?
 10. Hvilket utstyr er viktigst til den første tiden? Gode tips/triks til oppdragelse og trygghet hos valpen? Beste hundeforsikring? Og tips til hundenavn? Hannhund
×
×
 • Create New...