Jump to content
Hundesonen.no

Milla_85

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Milla_85

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har hatt annonse ute på Finn, men tilbakemeldingene har ikke vært de beste. Jeg skal straks begynne i jobb igjen og trenger pass til valpen på 6 mnd. Fant ingen passende kategori her inne, men prøver likevel. Begynner å haste litt 😅 Er det noen her som kunne tenkt seg å passe han 1-2 dager pr uke? Mer info på melding.
 2. Jeg kan ikke plystre 🙈 Og smatting føler jeg blir for lavt utendørs. Tips?
 3. Noen som har vært borti et tilfelle hvor en ser at katt kan hjelpe hund med seperasjonsangst?
 4. Oppdretter: Eucanuba Puppy. Brukte dette i starten, men veldig mye avføring. Byttet til Virbac, men føler ikke det er bedring i avføring og røyting er blitt verre.
 5. Hunden er enda valp, men ønsker å bytte fôr da jeg må se om det hjelper på pelsen og mindre avføring.
 6. Finnes en bok som inkluderer alt dette? Kjøper heller en bok, en tre forskjellige. Ønsker å lære valpen en del triks, lydighet (atferdstrening) og gode tips til å lykkes med hjemme alene trening.
 7. Finnes en bok som inkluderer alt dette? Kjøper heller en bok, en tre forskjellige. Ønsker å lære valpen en del triks, lydighet (atferdstrening) og gode tips til å lykkes med hjemme alene trening.
 8. Vet at hunder som røyter mister valpepelsen før de får voksenpelsen sin, men hvordan er det med såkalte røytefrie raser? Røyter de også av seg valpepelsen?
 9. Takk for tips! Han er også veldig redd kammen der bak. Men får bare prøve på og være tålmodig fremover og håper det går bra til slutt 😊
 10. Takk for svar! Problemet her er at med en gang vi nærmer oss å ta på halen blir han helt vill 😬 Hi
 11. Valpen har fått såpass lang pels bak at avføring setter seg fast. Første gang jeg klippet gikk det fint, men nå er han helt vill. Vi har prøvd både med avledning, godbiter og å være to stk. når man klipper. Helt håpløst. Det går ikke bort i dusjen, så må klippes bort.
 12. Noen som har erfaring med dette? Positive/negative?
 13. Det er en blanding mellom shih tzu, toypuddel og chinese crested. Den bjeffer når den ser ting, om det er fugler, mennesker eller andre dyr eller biler. Virker litt som den gjør det for å varsle. Synes ikke den virker redd. Men jeg vet ikke.
 14. Hva er trikset for å få slutt på dette? Dette skjer stort sett utendørs.
×
×
 • Create New...