Gå til innhold
Hundesonen.no

MaleneT

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MaleneT

  1. Hun har endret adferd før løpetid de andre gangene, så kan godt være det. Jeg får uansett følge med som du sier, takk?
  2. Hun hadde løpetid i juni, så troor neste løpetid blir i starten av desember. Hun får mat rundt 10 og så i 7 tiden på kvelden. Hun pleier ikke få mat på natten, men prøvde alt for å prøve å få henne til å sove, haha… Syns det bare er merkelig at hun skal pipe og at det ikke er noe tydelig hun har behov for..
  3. Hunden min på 1,5 år har begynt å stå opp mellom 2 og 5 på natta og piper og klynker. Hun har alltid sovet gjennom natta før, men nå stiller hun seg ved siden av der jeg ligger og piper helt til jeg står opp. Jeg har prøvd å tatt henne med ut på do, gitt henne mat og vann og gitt henne tilgang til å gå å legge seg i stua om det er det hun vil, men når jeg legger meg igjen kommer hun og piper igjen. Dette varer i en til to timer hver natt, og så legger hun seg igjen. Til informasjon får hun lov til å sove hvor hun vil, også i senga, så er ikke det hun «maser» etter heller. Hun får også rikelig med aktivisering, både fysisk og mental. Er det noen som har opplevd noe lignende? Og hvordan løste dere eventuelt situasjonen? Er jo bekymra om hun har det vondt eller er syk eller noe..
×
×
  • Opprett ny...