Gå til innhold
Hundesonen.no

MiSs.

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MiSs.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hovedturen blir på minst 45 min og oppover. Jeg bør da begynne å gå lengre med han kanskje da. Trikse øktene varierer. De to andre hundene er ikke mine hunder, jeg bor der midlertidig. Da skal jeg begynne med å skille dem, og gå lengre turer for å se om han blir mer fornøyd. Takk for svar☺️
  2. Jo jeg tar 3-4 turer om dagen hvor den ene turen er på minst 45 min. Samtidig repetere innlærte kommandoer, leker litt hver dag og lærer han nye triks. Men kan hende han ikke er fornøyd likevel?
  3. Tispa er sterilisert. Ja må få det sjekket. Det er en staffe. Han trives ikke så godt, da han er best å ha som alenehund. Ja, jeg går igjennom samlivsbrudd. Har også tenkt på det at alt det har påvirket han.
  4. Har ikke sjekket tenner og tannkjøtt, da skal jeg få gjort det fortest mulig. Og sjekke ut en kiropraktor. Takk for svar☺️
  5. Har vært hos dyrlegen for ikke så lenge siden, tatt røntgen og blodprøve. Alt veldig bra. Har også to andre hunder i huset, en hannhund og en tispe. Men hannhundene går ikke overens med hverandre. Vet ikke om det har noe å si. At han tar lukten av den andre hunden og reagerer på det.
  6. Hunden min på to år har begynt å oppføre seg rart. For noen dager siden kom han opp på sofaen og stirret langsomt på meg, jeg ga han "bort" kommandoen, han hørte ikke etter, snudde ryggen til meg og begynte å knurre høyt. Jeg flyttet da på meg. Han gikk ned fra sofaen og opp i andre etasje for å legge seg. En annen episode er at ei venninne av meg som ofte er på besøk skulle kose med hunden min, han satt seg på fange hennes fikk kos og sleika ansiktet hennes. Men, plutselig blir han rar. Snur ryggen til henne, legger hodet sitt oppå hodet til venninna mi mens han knurrer, så snur ryggen til henne mens han viser litt tenner. Han hørte da ikke på "kom" kommandoen min da jeg ba han komme bort til meg. Jeg har bestemt meg for å ta mental test på hunden, for nå har det vært to skremmende episoder. Vil ikke at dette skal eskalere heller ikke være usikker på min egen hund eller at bekjente skal være redd han. Er det noen som har vært i samme eller lignende situasjon? Jeg kjøpte han da han var litt over 4 måneder. (omplassering)
×
×
  • Opprett ny...