Gå til innhold
Hundesonen.no

Thlian

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Thlian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal ikke så mye til for å finne en hund som har mindre pelsstell enn kattene. De har 3 lag med pels som blir voldsom på vinterstid, for dem spiller det ingen rolle om det er 20 varme eller 20 minusgrader ute. Men da virker det som om vi må slå ifra oss tanken om hund. Vi kan ikke ta permisjon i mange uker siden de ikke kan være alene. Men da sitter jeg igjen med inntrykket av at mange som har hunder med høyt behov aktivitet og stimulering ikke jobber. Skal ikke så mye til for å finne en hund som har mindre pelsstell enn kattene. De har 3 lag med pels som blir voldsom på vinterstid, for dem spiller det ingen rolle om det er 20 varme eller 20 minusgrader ute. Men da virker det som om vi må slå ifra oss tanken om hund. Vi kan ikke ta permisjon i mange uker siden de ikke kan være alene. Men da sitter jeg igjen med inntrykket av at mange som har hunder med høyt behov aktivitet og stimulering ikke jobber.
  2. Skal ikke så mye til for å finne en hund som har mindre pelsstell enn kattene. De har 3 lag med pels som blir voldsom på vinterstid, for dem spiller det ingen rolle om det er 20 varme eller 20 minusgrader ute. Men da virker det som om vi må slå ifra oss tanken om hund. Vi kan ikke ta permisjon i mange uker siden de ikke kan være alene. Men da sitter jeg igjen med inntrykket av at mange som har hunder med høyt behov aktivitet og stimulering ikke jobber.
  3. Når jeg mener lettstelt så mener jeg ikke stell i det hele tatt. Vi har to katter som krever ekstremt mye stell, så hunder som ikke MÅ børstes hver dag for å unngå trøbbel i pelsen hadde vært greit. Litt usikker på hva man du mener med småturer i løpet av dagen? Pleier ikke folk som har hund å jobbe? Puddel er ikke aktuelt, vi kjøper ikke hund kun basert på utseende, men jeg kjøper heller ikke en hund jeg personlig ikke liker utseende på. Mine foreldre hadde en Kern Terrier i 11 år, elsket å gå tur før hun begynte å slite med sykdom. Men strengt tatt ikke nødvendig. Hun var fornøyd så lenge hun fikk gå på do. De er allergivennlige, minstemann har i allefall aldri reagert på henne. Men jeg likte ikke pelsen, lettstelt, men altfor stri.
  4. Vi vurderer å komplettere familien ;) En hund som kan gå lange som små turer, men samtidig også sofagris. Men ikke en som trenger så mye aktivitet at den er avhengig av lange turer på vinterstid. Som familien ellers trenger den ikke være så veldig glad i mye snø og kuldegrader. Samtitid en hund som er nysgjerrig, leken og lett å trene, lydig. Et godt lynne ovenfor andre hunder, dyr ellers og andre mennesker. Ikke beskyttende, men kan godt si ifra når noen kommer, men setter ikke veldig pris på en bjeffehund. Det har jeg fått nok av og det uten å ha hatt en hund som bjeffer selv. Pelsen skal være lettstelt, gjør ingenting om den røyter litt, det er forskjell på litt røyting og den type røyting som gjør at man nesten river av seg håret selv. Ikke stripelset og heller ikke veldig lang pels, som far i huset - MYK ? Rasen bør være lite genetisk utsatt for sykdommer eller andre helseproblemer. Men alltid forberedt på at tur til veterinæren blir det alltid for litt vaksinepåfyll og når nysgjerrigheten tar overhånd og stikker nesa borti ting den ikke skal. Gjennomsnittsalder kan godt være høy. Trenger heller ikke være typen som fremkaller mest allergi. Yngstemann er allergisk mot hund og katt, men mest katt. Det fungerer veldig bra med sibirkatter, siden han må ta allergimedisin hele året. Ingen STOR hund, men mellomstor, mindre enn en Schäfer, men større enn en cocker spaniel. Ikke bulldog ? Skal vokse opp sammen med to tenåringer og to sibirkatter. Jeg vet selv hvilke jeg er nysgjerrig på akkurat nå, men det er så utrolig mange forskjellige raser så kan være godt å få innspill fra noen som har lang erfaring med hund.
×
×
  • Opprett ny...