Jump to content
Hundesonen.no

Skogtraver

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Skogtraver

  1. Tusen takk for godt svar. Jeg har også inntrykk av at mange praktiserer å overføre hunden til deleier uten vederlag. Men her har vi jo ingen kontrakt som regulerer det og da må vi jo bare bli enige. For oss er det jo fint å slippe ulempene med en sånn avtale, men vi har heller ikke hatt noen problemer med det. Det er jo oppdretter som ikke ønsker å gå videre med dette og da synes jeg bare det blir litt rart at vi skal kjøpe oss ut. Dette handler ikke om penger altså, bare jeg som vil forstå dette. Vi har også tipser oppdretter om å få dette inn i framtidige kontrakter.
  2. Vi er deleiere. Vi har betalt alle kostnader, bortsett fra røntgen ved et års alder som vi delte på. Men dette med overføring tilbake til oss og evt pris, står ikke omtalt i avtalen. Og vi har ingen erfaring med dette, så jeg bare lurte på hva som er vanlig. Jeg ser av malen til NKK at dette står omtalt, så da er nok vår avtale litt mangelfull. Jeg føler det litt feil at vi skal betale mer fordi hunden ikke er ift hans forventninger, men vi ønsker jo ikke å lage noe styr ut ab dette heller.
  3. Vi har en tispe hvor vi har deleieravtale med oppdretter, som gir han rett til å sette minst et kull på henne. Vi betalte halv pris for hunden. Hun er nå drøyt to år og oppdretter har spurt oss om vi vil kjøpe oss ut av avtalen, med begrunnelse at han ikke er interessert i å avle på henne. Vi har lest avtalen, det står ingenting der om et slikt tilfelle. Jeg er usikker på hva som er vanlig praksis hvis oppdretter ikke ønsker å bruke tispa? Jeg mener at det er en risiko han tar som oppdretter og at dette burde vært omtalt i avtalen om vi skal betale ut resten. Noen her med e
×
×
  • Create New...