Jump to content
Hundesonen.no

Bolo

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bolo

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hunden min er snart 7 mnd. Den er en litt blandingshund med tykk, men ganske glatt pels. Når jeg snakker med noen hundeeiere så sier de at hundene deres får lett flått og har allerede hatt flått. Er det sånn at pelsen har noe å si på hvem som får lett flått? Hunden min har ikke hatt flått, men sjekker nøye nå for tiden. Og vi går i skog og mark. Noen som har kunnskap om dette?
 2. Hei! Jeg har en valp som snart er 5 mnd. Dette er en jente. Når vi går på tur så skvetter hun hele tiden. Lukter og tisser litt. Siste tur så tisset hun sikkert 6-7 ganger. Dette er en liten blandingshund. Leste at tisper som er i løpetid kan skvette mye. Men hun kan vel ikke ha fått løpetid allerede? Noen med erfaring?
 3. Bolo

  Hund fra Danmark?

  Ja det er jo veldig spesielt at blandingshunder er ofte dyrere enn raser registrert i NKK. Bare de er små og søte så kan man kjøre prisen opp. Burde snart kommet noen reguleringer, for dette går jo bare ut over de stakkars hundene. Folk ser sitt snitt til å avle frem hva som helst for å tjene penger. Søsteren min kjøpte en liten blandingshund som måtte avlives når den bare var syv måneder. Han hadde HD og verste grad av patellalukasjon. Han hadde så sterke smerte og gikk bare og haltet på slutten, stakkars liten. Det er hund registrert i NKK eller DKK jeg vil ha etter den opple
 4. Bolo

  Hund fra Danmark?

  Å så gøy! Jeg bor i Kristiansand så tenker at jeg tar båten over jeg også. Rabiesvaksinen kan de vel ta tidligere nå? Vet du noe om det? Det er vel pass, rabiesvaksine og ormekur den må ha. Det åpner jo opp flere muligheter med å kjøpe i Danmark. Og det er jo nesten like raskt å ta Superspeed som å kjøre landet rund her i Norge. Virker som det ikke er så hysterisk marked i Danmark som i Norge nå.
 5. Hei! Er det noen som har kjøpt hund fra Danmark som vil dele erfaringen?
 6. Er det ikke sånn at pommer er sinnssykt dyre fordi de er veldig søte? Har sett de opp til 38 - 40 000kr på finn. Jeg har ikke hatt rasen, men har hørt og sett litt av den. Valper må man være veldig forsiktig med for beina brekker som fyrstikker. De virker veldig aggressive. Vet om noe som har hatt fire hunder (Pommer) på seks år siden de blir syke og dør/avlives. Fy f... at de gidder. Er ikke dette en veldig oppskrytt hund som egentlig bare har utseende som sin sterke side? De bjeffer visst noe voldsomt og har tendens til å være ganske aggressive. Ser stadig folk som vil omplassere sin
×
×
 • Create New...