Jump to content
Hundesonen.no

Redshock

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Redshock

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Interessant. Tusen takk for tipset! Hm, takk for oppklaring. Det høres bra ut, og det høres ut som noe jeg absolutt burde sjekke ut. Tusen takk for hjelpen!
 2. Takk for svar. Dette var utrolig interessant. Tror jeg har misforstått et par ting når det kommer til tolelren - så veldig greit å få oppklaring i det meste. Det er riktig. Er opptatt av å bevege meg. Jeg er usikker på hvorfor den aldri har dukket opp, men har egentlig aldri lest meg opp, eller hørt noe om huskyen. Kan du noe om rasen? Isåfall, er det en rase du tenker ville passet bra til meg, hvorfor - eller hvorfor ikke?
 3. Takk for svar. Så at det var en toller på farmen i år, og det har nok ikke gjort meg mindre interessert i rasen for å si det sånn - samtidig så er det en rase jeg lenge har interessert meg for. Har samme inntrykk som deg på den saken, men har som tidl. nevnt snakket med et par som anskaffet seg en toller, hvor jeg tror de dro til Sverige for å kjøpe hunden. Mitt inntrykk var at ingen av dem jaktet - men kan hende jeg tar feil her.
 4. Tusen takk for svar, dere to. Setter pris på hjelpen! Høres jo utrolig positivt ut det dere skriver her. Det jeg er redd for, er, som skrevet i innlegget, at hunden ikke skal trives hos meg/oss. Jeg har mer en nok tid til overs, og om planene skulle endre seg permanent, så har jeg en annen som hjelper meg om det skulle trenges, så det er ikke nødvendigvis viljen og innsatsen det står på. Hvordan er tolleren inne i forhold til golden og labrador? Hva med i valpestadiet? Har fått med meg at labradoren kan være litt «hyper» i valpestadiet, og litt utover ungdomsårene, gjelder dette for
 5. Hei. Jeg planlegger meg å skaffe en hund. Har ikke eid eller hatt en hund i husstanden tidligere, men har tilbrakt en del tid med hunder. Skrev tidligere i år et innlegg hvor jeg skrev om rasene jeg vurderte. Har vært inne på tanken, var i kontakt med et par oppdrettere, og fant ut at lapphundene ikke passet så godt for meg som jeg opprinnelig trodde. Noen av svarene jeg fikk da var å sjekke ut golden og labrador retriever. For meg virket dette som to veldig gode alternativer, og de står fremdeles høyt på listen min, men den rasen jeg har mest lyst på er tolleren. Har les
 6. Den er grei, takk for tips! Hm, så mindre lyd i labrador? Trodde egentlig at det var ganske det samme, men dette må jeg ta inn i betraktning. Du har vel labrador, eller har hatt?.. Er det sånn at labradorene kan være litt overhormonelle i ungdomstiden - og hvordan er lydnivået i denne perioden isåfall? Hm, den er grei. Har du noen tips til å finne en god og seriøs oppdretter?
 7. Hm, ok. Takker for info. Den er grei. Har ikke gjort det, men burde vel gjøre det - det er vel bare seriøse oppdrettere på den listen, eller? Ønsket bare å høre med dere som har peiling.
 8. Takk for tipset. Vet du om noen seriøse oppdrettere i rogaland/agder området? Ja, holder en knapp på en av retrieverne nå. Har du en labrador selv/erfaring med en av dem? Hvordan er det med lyd? Er det noe differanse mellom rasene der, eller er det omtrent det samme?
 9. Hm.. Ja kanskje dette er noe som kommer på de fleste hunder - at bading ikke er på «topp 10 lista» for hunden med mindre du venner den til bading fra tidlig alder? Ikke vet jeg, men takker så mye for tips! Skal definitivt sjekke ut rasen. Vet du noe om generell helse - og landet dere på springer kun fordi den er litt mindre? Ja, har hørt at det er en del problemer med hoftene til retrieverne i Norge. Hvorfor tenker du at en golden passer bedre sammenlignet med en labrador - og har du noen tips til en (eller flere) gode oppdrettere i Norge?
 10. Hm, ok. Da tror jeg kanskje at jeg holder en knapp på labrador eller golden.
 11. Hmm... Har jeg ikke tenkt på.. Hvordan er rasen med vann? Hadde en båttur vært aktuelt, eller ønsker de helst å holde seg unna vann? Hva med søk, er dette godt gjennomførbart med dalmantinere?
 12. Den er grei, igjen, takk for svar. For meg høres det du sier veldig smart ut. Tror jeg må utelukke rottweiler og toller. Elsker både golden og labrador retriever da, så er ikke noe stort problem. Er vel egentlig litt det samme hvilke man velger av disse to retrieverne? Har forstått at labradoren kanskje kan være litt «hardere», og mer «sprudlende» og aktiv, samtidig som at goldenen egner seg litt mer som en selskapshund, familiehund. Er dette riktig?
 13. Hei igjen. For meg er det absolutt viktigste at den kan være med nye folk, altså, trenger ikke å komme godt overens med dem, men bedre det en å være aggressiv mot andre mennesker, og det at det er en hund som er lærevillig som jeg kan gi et godt liv, hunden skal trives - altså, ikke en for «vanskelig» hund... Det med at hunden skal være en god turvenn, er som sagt ikke det viktigste, så lenge det ikke bare er en sofagris så er jeg fornøyd - men absolutt positivt om hunden blir med på et par fjellturer i helgene eller feriene, og kanskje en joggetur i ny og ne. Den trenger heller i
 14. Først og fremst; tusen takk for kjapt og grundig svar. Det setter jeg utrolig mye pris på! For min del så er ikke dette med løping så utrolig viktig. Jeg ønsker først og fremst en god venn som jeg kan dra på noen turer med; ja, også joggeturer av og til, men en god og lang søndagstur og en fjelltur iblant er det viktigst at hunden blir med på, eller har interesse for i det minste. Det du forteller meg nå var utrolig interessant, og utrolig lærerikt - aussies er omtrent like «krevende» som retriverne? Altså, det forandrer veldig mye. Som jeg også har lest på bla nkk.no, så er visst
 15. Hei. Først og fremst, litt om meg selv. Jeg er 18 år gammel, og skal starte på studier til høsten. I dag bor jeg hjemme hos foreldrene mine, men om ikke lenge skal jeg flytte inn i et rekkehus nærmere universitetet jeg skal studere på. Her skal jeg bo med et familiemedlem som per i dag er hjemme store deler av dagen. Det er en relativt stor hage her, seksjonert fra naboene. Hunden vil kunne gå fritt her så lenge noen er hjemme. Når semesteret begynner vil jeg være hjemme for det meste på kveldstid, men vil, selvsagt, være bortreist en del på dagtid, og kanskje noen kvelder også inn
×
×
 • Create New...