Jump to content
Hundesonen.no

Alida

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alida

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.agria.no/globalassets/no/vilkar/hund/vilkar-hund-2021.pdf Her er den nye. I tilfelle andre også vil lese. Jeg tror at forsikringa nå gjelder uansett hva hoftene til foreldrene er. Bra det🙂
 2. Finnes det noen nyere brosjyre enn den jeg linket til fra Agria?
 3. Nå har jeg lest litt. Har forsikring i Agria. Og det står har hundens foreldre ikke feilfri (C til E) hofter kan hofteleddsdysplasi likevel erstattes hvis det utvikler seg etter at den forsikrede hunden selv har fått påvist hofte A eller B ved røntgen i offisiell røntgenalder. Kilde herfra. https://www.agria.no/globalassets/no/vilkar/hund/vilkar-agria-alltid-2016.pdf Så da dekker ikke forsikringa om valpen skal få c, d eller e hofter.
 4. Alida

  Avl

  Jeg bare lurte på om det er rart om en kennel har en hannhund selv og parrer alle tispene sine med den samme hannhunden?
 5. Alida

  Kombinasjon

  Er det innafor å spørre om dette? Virker det ikke veldig frekt eller desperat?
 6. Hvis den blir parret med en fri.
 7. Så da har ikke denne statusen noe å si da? På valpene?
 8. Hva betyr PPM, iris-iris lindring? Antar at det har noe med øyne å gjøre. Hadde dere fått valper om moren hadde dette?
 9. Alida

  Kombinasjon

  Jeg har veldig lyst på en valp fra en kombinasjon. Men de skal ikke ha valper før neste år. Jeg ønsker helst valp i år. Men jeg har helst lyst på den kombinasjonen som skal være neste år. Hadde dere da venta? Jeg vet jo ikke om de får nok valper. I tillegg så skal jeg ha bare tispe. Jeg vet heller ikke om det er mange foran meg i kø. Hva hadde dere gjort?
 10. Hadde dere valgt en valp etter om en av foreldrene har C-hofter ?
×
×
 • Create New...