Gå til innhold
Hundesonen.no

Anne SE

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anne SE

  1. Så fint å høre! Jeg er villig til å gå med på litt pelsstell siden dette ser ut til å være rasen for meg Har funnet flere oppdrettere i området og hundefrisører så er på god vei. Tusen takk for gode råd!
  2. Ja jeg tror ikke Whippet er noe for meg, vil unngå hunder med for mye jaktinnstinkt Jeg har sjekket videre på Bichon Havanese og tror kanskje det er rasen for meg. Leste at med rett klipp så er det ikke mye arbeid med pelsen, og som Simira sier så kan de trenes til å være alene hjemme! De virker også perfekte i forhold til størrelse og mengde aktivitet. Tusen takk for all hjelp! Nå må jeg bare finne en god oppdretter
  3. Bichon havanese har jeg sett på tidligere, og de tror jeg kunne vert et kjempegodt alternativ for meg! Eneste jeg så er at de er veldig sosiale kan ha problemer med å være alene ift. Jobb, men her kan jeg ha feil og. Er villig til å gå med på noe klipping hvis den rasen er den som passer meg best. ? Whippet har jeg ikke sett på, skal sjekke den ut og se om det kunne vert noe! Har sett på Papillon men syns helt ærlig de ikke er noe fine hvis det er lov å si??
  4. Jeg bor jo ikke sammen med familien med kattene nå, så det vil jo ikke bli et daglig problem, men blir vanskelig hvis jeg for eksempel trenger noen til å passe hunden og den ikke kan være hos familien på grunn av kattene. Fins det eventuelt andre alternativer for raser med mindre jaktinstinkt?
  5. Takk for masse gode råd, jeg skal se nærmere på DSG, det virker som et godt alternativ ? Den må ikke nødvendigvis gå overens med andre hunder, men vil ha muligheten til å gå tur med venner og deres hunder uten at det skal være et stort problem. Glemte å nevne det tidligere men greit at den går overens med katter ettersom mange i familien min har katter ? Om den kan gå løs er ikke så nøye tenker jeg, kjekt hvis den kan men ikke et problem hvis det ikke går. Aktivitet: omtrent en halvtime før jobb også alt ifra 1-2/3 timer på ettermiddagen med tur, kan også vurdere å begynne med agility hvis jeg ser at hunden kan få utbytte av det, da det ser gøy ut og! Må ikke være glatthåret, er åpen for andre alternativer og, så lenge det ikke er masse pelsstell ?
  6. Ja jeg har hørt at SBT ikke er særlig sosiale hunder, som også er en av grunnene til at jeg ikke 100% har bestemt meg for rasen. Har sett på Dansk-svensk gårdshund, men usikker hvordan de vil klare seg i en leilighet i forhold til varsling? Men utenom det så er det et godt alternativ!
  7. Heisann! Jeg har hatt lyst på hund hele livet, men nå begynner jeg endelig å se at jeg har tid og kapasitet til å ha en hund! Har gjort litt research selv men det er vanskelig å vite hva som kanskje er best så trenger råd Jeg har akkurat flyttet ut alene i en leilighet, og bor i et område med masse gode turområder, og jeg går allerede mye tur alene. Som sagt så er jeg også alene, så vil gjerne høre andres erfaringer rundt dette! Så, kort og enkelt, jeg bor i leilighet i 3 etg, har god tid til å bruke med hunden, ser etter en liten eller mellomstor hund som ikke krever mye pelsstell og som er lette å trene. De fleste jeg kjenner som har hund, har tisper, og tenker det er lurt at jeg og skaffer meg en tispe, men har det noe å si? Jeg har selv sett på Staffordshire bull terrier på grunn av deres energi og størrelse i tillegg til hvor lite pelsstell som følger med, men er usikker på hvordan de vil være for en som ikke har hatt hund før. Jeg har ikke planer om å skaffe meg hund før om et års tid, ettersom jeg jobber som lærer og vil bruke sommerferien på å trene hunden. Da har jeg også tid til å lære så mye som mulig om det å ha hund før jeg får den! Tar også mot tips om gode oppdrettere i Rogaland området hvis dere vet om noen i de forskjellige rasene som blir foreslått! På forhånd - tusen takk for all hjelp! Anne
×
×
  • Opprett ny...