Gå til innhold
Hundesonen.no

ro9ca

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ro9ca

  1. Da får jeg trene mer på kontakt og ha med rikelig med belønning! Tusen takk for svar
  2. Ja ok, takk for svar Får prøve å begrense og se om det blir bedre. Men når jeg står i situasjonen da det evt. skjer at han knurrer og bjeffer på folk, hvordan skal jeg håndtere situasjonen på best mulig måte for valpen? Slik det har vært nå har jeg dratt han med meg, og snakket strengt til han, i ren frustrasjon. Men ganske sikker på at det kanskje ikke er den rette måten og gjøre det på. ?
  3. Overslag? Hva mener du med det? Jo, skulle absolutt trent mer på at valpen verken trenger eller må hilse på alle vi møter. Men tror ikke at det i dette tilfellet handlet om at han ikke fikk hilse på barnet, da han begynte å knurre med engang han fikk øye på henne. Normalt sett hvis han ser folk han vil hilse på viser han glede med hele seg, og hvis han ikke får hilse har han ikke reagert annet en at han har dratt i båndet mot vedkommende. Men roet seg fort når han har skjønt at han ikke får lov til det.
  4. Skjedde ved møte, fikk ikke hilse da han stratet med å knurre og bjeffe mot barnet. Og vi sto 2-3 meter unna barnet
  5. Har en valp på 4 ½ måned, som har virket trygg i de fleste situasjoner. Har drevet med mye miljøtrening. Og han har blitt ofte sosialisert med både andre hunder, andre dyr og både barn og voksne mennesker. Og virket veldig tilfreds og trygg i alle disse situasjonene. Men den siste uken har jeg opplevd noen tilfeller på at han har begynt å knurre og bjeffe mot flere tilfeldige folk (noe jeg har tenkt at de kanskje har virket litt skremmende pga ganglag eller diverse påkledning, uten at det skal være noe unnskyldning). Men i dag syntes jeg det ble ekstra ekkelt, da valpen begynte å knurre og bjeffe på et barn som han har hilst og lekt sammen med tidligere (og ikke hatt negativ opplevelse med før). Kanskje vanskelig å skjønne hvorfor slik atferd skjer, men lurer på om noen har opplevd lignende? Og hva kan man evt. gjøre for å få valpen til å bli tryggere, slik at ikke sånt skjer?
×
×
  • Opprett ny...