Gå til innhold
Hundesonen.no

Alina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alina

  1. Melder dere på flere hunder når dere kun er en handler? Det er vell veldig liten sannsynlighet at begge hundene får CK og må i ringen samtidig? Hvis det er helt krise kan jeg da kun gå med en av hundene med CK. Blir jeg kastet ut da? Eller kan jeg rope at jeg trenger en handler og håpe på at en som sitter nær ringen stiller opp? Jeg har ingen handlere. Ingen venner å kontakte.
  2. Melder dere på hunder som er så unge på NKK utstillinger?
  3. Han blir nesten 10 måneder da. Prøver å planlegge utstillinger resten av året nå.
  4. Hunden min er unghund og fyller 9 måneder i november som det er NKK utstilling. Er det noe vits i å melde på en så ung hund til en Nkk utstilling i november? Får vell ikke stor Cert kun 9 måneder? Eller blir BIR så ung? Er det noe annet den kan hente inn da?
  5. Alina

    Utstilling

    Hvis jeg melder på to hunder som begge er over 8 år. Kan jeg da melde på en i veteran og en i åpen? Kan de begge bli Bir veteran da?
  6. Alina

    Utstilling

    Så da er det helt det samme hvem jeg melder på da?
  7. Alina

    Utstilling

    Eller er det ingen forskjell?
  8. Alina

    Utstilling

    Hva er forskjellen på offisiell, internasjonal eller nordisk utstilling?
  9. Men er ikke Valpeshow alltid uoffisiell? Altså at det aldri blir registrert i dogweb. Trodde det var forskjellen mellom offisiell og uoffisiell. Er det ikke sånn at offisiell alltid blir registrert i dogweb, mens uoffisiell aldri blir registrert i dogweb? Eller er jeg helt på bærtur?
  10. Ingen som vet noe om dette?
  11. Har Valpeshow blitt offisiell? Det står offisiell Valpeshow på terminlista. Trodde Valpeshow var uoffisiell.
  12. Alina

    Nordisk cert

    Ingen som vet noe?
  13. Alina

    Nordisk cert

    Jeg finner ingenting om dette på nettet om hvor mange nordic cert man kan ta tatt i Norge. Er det tre nordic cert? Sånn som vanlig cert?
  14. Kan en hund motta tre cert under 2 år også å få det fjerde certet etter fylte to år? Eller kan hunden maks motta 2 cert under 2 år og å få det tredje certet etter fylte 2 år? Hvordan er reglene på hunder under 2 år og cert? Jeg finner ikke noe om dette på nettet.
  15. Hvor mange nordisk cert kan man ha? Tatt i Norge.
  16. Så det er ingen av terrierene som bjeffer lite? Litt bjeff går jo.
  17. Hvilke av terrier hunderasene bjeffer minst mulig?
  18. Kan man motta feks. Tre stor cert? Eller må det være ett stort cert og to små. Synes det er rart om man ikke kan få alle certene fra Nkk om man får det.
  19. Alina

    Utstilling

    Det står ikke BIR veteran på dogweb heller.
  20. Alina

    Utstilling

    Det var ikke noe bis veteran på Nkk i Sandefjord i juni i år. Hunden min ble Bir veteran og kom ikke noe videre da. Det var kun den som fikk Bir som gikk videre.
  21. Alina

    Utstilling

    Hva er utstilling reglene for veteran? Hva skjer om hunden blir kun BIR veteran men ikke BIR i rasen? Skal man videre da? Er det noe vits i å stille veteran?
×
×
  • Opprett ny...