Jump to content
Hundesonen.no

Leas matmor

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Leas matmor

 1. Takk for at du delte dine erfaringer! Hunden min har god matlyst, så hun må gå på strenge rasjoner. Så noe stort regimeskifte blir det ikke. Ja, jeg får følge med!
 2. Min tispe på 8 år skal steriliseres i forbindelse med operasjon av jursvulst. Veterinæren advarte mot vektøkning etter sterilisering. Nå lurer jeg på: Skyldes vektøkningen økt matlyst eller går forbrenningen ned? Kort sagt, skal jeg forberede meg på å gi henne mindre rasjoner eller gi henne samme mengde, men være ekstra streng med den? Noen som har erfaringer?
 3. Takk for at du deler din erfaring. Det er jo skrekkelig vanskelig å bestemme slikt selv... Veterinæren anbefalte altså at jeg så det an en måned (eventuelt flere). Så jeg ser an denne anbefalte måneden, og tar kontakt med henne da - hvis jeg fortsatt kjenner kul.
 4. Takk for svaret ditt! Ja, frykten spiller inn her, og jeg skjønner godt at den spilte en rolle for deg, med dine erfaringer. Godt å høre at den svulsten var godartet! Engster meg jo også for at jeg ikke blir flink nok til å kjenne og vurdere om svulsten vokser. Så tenker at jeg kontakter veterinæren om en måneds tid for å få henne til å vurdere...så får hun heller synes jeg er ei masekråke.
 5. Takk for at du deler dine erfaringer! Ja, veterinæren sa at man gjerne kastrerte tispa dersom jursvulster skulle fjernes - for å forebygge dannelse av flere svulster. Høres ganske tøft ut for hunden! Får bare håpe at svulsten hos min hund blir til å leve med.
 6. Tusen takk for ditt innspill - da roer jeg meg litt ned.
 7. Jeg har en 8 år gammel tispe av blandingsrase. Under en rutineundersøkelse i går fant veterinæren en svulst "på størrelse med en ert" ved det ene juret. Veterinæren sa at jeg skulle følge med på den, over en måned eller flere, om den forsvant eller ble værende eller vokste. Hun sa at det kunne hende at svulsten bare var en tett melkekanal. Nå leser jeg i et innlegg her på hundesonen.no at andre veterinærer opererer svulster med en gang, selv om de ikke er store og selv om det kanskje bare er en tett melkekanal. Hva tenker dere? Veterinæren arbeider på et stort og anerkjent dyrehosp
×
×
 • Create New...