Jump to content
Hundesonen.no

Bjorn

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bjorn

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke første valpen Den jeg hadde sist lærte seg å tisse ute etter 3 uker. Hvorfor fjerne tisselaken når det nesten ikke blir brukt? I går tisset han på lakenet 2 ganger, bæsjet inne 2 ganger og tisset på gulvet 5 ganger. Vi var ute 11 ganger i løpet av dagen i går (2 lengre turer) hvor han tisset 4 ganger og bæsjet 4 ganger. 5 av turene vi var ute så gjorde han ingenting. Han har fått godbiter når han går på do ute de siste 2 ukene, men jeg har nå startet med klikker også for å se om jeg får litt mer fortgang på saken..
 2. Hvor lenge venter dere hvis hunden begynner å pipe når han skal være alene før man går inn til den? Det virker som at han roer seg og legger seg til å sove etter ca 10minutter, men han virker veldig urolig i disse minuttene. Jeg vil ikke vente så lenge at han får en dårlig opplevelse av det. Han har hatt tilgang til hele leilgheten siden jeg fikk han, noe som kanskje var en dårlig ide. Han vil bare sove i soffaen når han får sove fritt, men jeg ønsker at han skal legge seg på pleddet/hulen sin.
 3. Jeg har hatt han i 2 måneder nå og er ute med han hver gang han har spist, lekt, sovet og annenhver time ellers. Noe mer har jeg ikke mulighet til da jeg har hjemmekontor og må jobbe litt også.. Han bryr seg rett og slett ikke om han tisser inne eller ute, noe som også kjennetegner rasen. Tisselaken inne er for å minske antall ganger jeg må vaske gulvet. Han går ikke på lakenet for å tisse, men av og til så ligger det på en plass der han velger å tisse. Jeg bor i 4 etg uten heis forresten. Alle tepper er tatt bort. Tisse inne er ikke hovedproblemet, det ordner seg til slutt. Det er det å opp o
 4. Hei! Jeg er singel og har skaffet meg Lundehund som nå er 4måneder gammel. Det meste går egentlig greit; han er snill, rolig, ikke redd for noe, bjeffer ikke ved lyder eller når han møter andre hunder som bjeffer, liker å kose, lett for å lære triks (sitt, ligg, gi labb, kom, navnet sitt, high five, opp, ned). Rett og slett en super hund! Men det er 2 ting jeg sliter med og som jeg begynner å miste håpet/troen på at jeg får til. 1. Han får skikkelig panikk og begynner å ule/skrike hvis han er alene. Det er nok å ha et hinder som gjør at han ikke kan gå fritt bort til meg.
×
×
 • Create New...