Gå til innhold
Hundesonen.no

Tindra

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Alaskan husky

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tindra's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, hvis det er slik at et annet fór kan virke mer stabiliserende på magen over tid så skal jeg selvfølgelig prøve det. Synes synd på han, selv om formen virker ok. Og så er det jo så himla slitsomt å fly ut og inn hvert 10. minutt i perioder. #ønskermeghuspålandet Takk for innspill!
  2. Nei, ikke annet enn at jeg har snakket med dyrlege på telefon. Fikk forslag om å prøve intestinal-for, selv om det kanskje ikke virker som det er foret som er problemet. Tenkte bare høre om det er flere her som har erfaring med hunder med sarte mager, og eventuelt har tips. Er det nok at han tar en slurk av en søledam til at man bikker hele systemet liksom...
  3. Hunden min, Alaska Husky på 4 år, får ofte problemer med magen. Jeg skjønte at han var ganske sart på hva han får i seg, så jeg er ganske nøye på å bare gi han det foret jeg vet han tåler og nesten ingen andre ting. Innimellom er magen helt fin, men så kommer det en runde igjen, og de kommer så ofte at det blir problematisk i hverdagen. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg kan forhindre det, og det er litt vanskelig både når jeg har hjemmekontor og han må ut hele tiden, men også når jeg ikke er hjemme og jeg er redd han plages når jeg er ute av huset. Jeg bor slik at han ikke kan stå ute dessverre. Er det noen som har noen gode råd for hva jeg kan prøve?
  4. Hva menes med overslag egentlig?
  5. Tusen takk for svar! Han blir 4 år om ikke så lenge, så er enda relativt ung. Jeg har riktignok bare hatt han en måned, så vi er vel fremdeles i bli-kjent-fasen, og kanskje litt derfor også at jeg ble veldig tankefull på grunn av dette. Når vi er hjemme kommer han forsiktig bort og snuser på nye folk. Litt mer ivrig/glad når vi han kjenner kommer, men på ingen måter veldig intens slik enkelte hunder kan være. Ute er han egentlig ikke interessert i å hilse på folk som kan ikke kjenner. Selv når de bøyer seg ned eller roper på han så har han ikke veldig behov for å bort å hilse. Han er ganske god på kommandoer som høyre, venstre, stopp og fram. Der for har jeg pleid å "minne" han på å holde fokus på å gå/løpe forbi ved å si fram, når vi har nærmet oss noen med hund når vi har vært på skitur. Han har vel aldri vist noe særlig interesse for å stikke bort mot andre mennesker i det hele tatt så lenge de ikke har hund, derfor var dette ekstra overraskende. Han bor hos meg, og jeg har vel disse kommandoene litt mer innøvd, så jeg sitter jo og lurer på om denne situasjonen lett kunne vært unngått om kjæresten min også hadde vært litt mer "på" i situasjonen og sagt tydelig FRAM!
  6. Hei jeg har en fantastisk snill og god husky i hus, som er drømmehunden innendørs og fantastisk på tur. Men, Han har bodd avsidesliggende og er ikke vant til å møte/hilse på fremmede hunder. Her jeg bor, er det hunder overalt og han blir veldig overivrig når vi møter de. Hopper spretter, klynker og «snakker». Dette er noe jeg tenker (håper)vi kan trene på å roe, og det har jeg vært motivert for, for jeg skjønner at en stor og sterk overrivrig husky kan virke skremmende på mange andre hundeeiere. Men i går oppsto det et nytt «problem». Vi var på tur, og i rein Iver og turglede fant min kjære ut at han skulle løpe litt med hunden for å «brenne av litt krutt». De la på sprang og det gikk fort. De møtte en mann på veien, som de så i god tid, men de sakket ikke farten, og min kjære strammet dessverre ikke inn bandet. Litt av ubetenksomhet og litt fordi at vi er vant til at når hunden er i trekkmodus/ stor fart passerer han mennesker/sykler/skigåere uten problem, men i går tok han en plutselig avstikker da de var oppe ved siden av denne mannen og «beit» han i hånda. Altså han gapa over den. Vi tror det ikke var hardt, mannen sa det gikk bra og gikk fort videre, men dette var veldig veldig ubehagelig og jeg kjenner jeg ble veldig i tvil om dette er riktig hund for oss. Han har aldri gjort noe slikt før og jeg tenker på om han plutselig kan finne på noe slikt igjen. Han var ikke aggressiv, da han gjorde det og jeg har aldri sett han aggressiv. Er det noen som har vært borti lignende eller som har tanker om hvor dette kom fra? Bør jeg være bekymret?
×
×
  • Opprett ny...