Jump to content
Hundesonen.no

Annonym

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Annonym

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for svar. Han er egentlig verden beste hund men plutselig så har han bare endret adferd totalt kommer ikke bort når eg roper på han, trekker seg vekk, når han kommer bort å eg prøver å klappe han hogger han til.
 2. Takk for svar. Nei har ikke vært på noe kurs eller noe, skal kontakte en dyrlege for å få en helsesjekk på han. Denne endringen kom helt plutselig, prøvde tidligere i dag å gi han en godbit for så å klappe han forsiktig å der hogger han til for fullt. Var og ute en litten tur så når eg kom hjem kom han og hilset og eg fikk klappe han, men vis eg setter meg og ned for å kose med han hogger han til.
 3. Hei Har en belgisk malinois som er 10 mnd gammel, er vedens snilleste hund (med oss) men fremmede liker han ikke i det helle tatt (vet at det kommer av dårlig sosialisering) men i det siste har han begynt å knurrer og glefse etter meg bare eg tar borti han, har felt noen tårer på grunn av det for han er egentlig ikke sånn i det helle tatt. Han blir med på tur og er kjempe glad når han får komme ut men det samme skje ute og å når me nærmer oss døra hjemme så ser du på han hatt han stresser og ikke vil inn. Vet ikke hva dette kommer av men merker jo at det er noe fullstendig galt.
×
×
 • Create New...