Gå til innhold
Hundesonen.no

Tirilkl

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tirilkl

  1. Hei igjen ? Etter sjekk hos veterinær viser det seg at det ikke er noen problemer med underlivet slik hun så det på utsiden. Det vil prioriteres å behandle en ekstrem tannstein, men de tar også røntgen og urintest samtidig for å finne svar på om det er noe galt på innsiden. Hun får smertestillende til da ?
  2. Så klart, og som svar til alle dere andre som skrev: så selvfølgelig gjør jeg alt for at hun skal ha det bra. Jeg mener ikke at hunden min skal leve med problemene og ha det vondt. Aldri i livet. Uansett hva det innebærer så kommer jeg til å få hun til behandling. Men som ung student uten jobb så må jeg få lov til å fortelle at det blir vanskelig også. Jeg har alltid hatt hunder, men jeg har aldri hatt en hund med masse problemer på en gang. Jeg hadde ingen anelse om hvor alvorlig dette var før jeg skrev i forumet. Jeg ville vite om problemet hørtes kjent og farlig ut av andre hundeeiere før jeg bestilte en time (som kanskje ville vært en unødvendig time om ingenting var farlig). Så jeg setter pris på svarene jeg fikk. Jeg merker en enda større bekymring nå og vil bare hjelpe hun med en gang. Tannsteinen også selvfølgelig.
  3. Hei! Jeg fikk en dachs på tre år for seks uker siden, og det fulgte med mange problemer. Siden da har hun hatt løpetid i hele seks uker. Det står at etter 10-14 dager skal det begynne å komme gult utflod og gradvis bli borte, men her har det vært rødt hele veien. Tisset hennes har også en rødlig farge noen ganger. Jeg begynner å lese meg inn på nettet og ser at hun kan ha livmorsbetennelse, og mange punkter stemmer. Hun slikker seg i skrittet mye, tisser mye, og matlysten var dårlig i starten men hun spiser mer nå. For en stund siden så kastet hun opp to ganger, men jeg tenkte det var fordi hun spiste mer enn før. Hun tisser også inne fordi hun er vandt til å bo på hundegård.. men nå begynner jeg å lure på om hun ikke tisser med vilje. Hun markerer masse på tur, også kan hun tisse inne etter to timer igjen. Jeg merket også akkurat en kul på innsiden av bakbeinet, lysken? Den er bevegelig, ikke spesielt hard eller stor. Men symbolene på kreft sier jo at man kan blø fra kjønnsorganer, og så videre... ? Ellers virker hun glad og leken. Hun sover også en del, men det er når jeg er opptatt så det er kanskje ikke så rart. Jeg er så ufattelig lei meg over det her og fordi jeg ikke har pengene til å gå til dyrlege nå for å sjekke det. Jeg er student. Jeg tenker bare det verste, og jeg vet også hun har masse tannstein som må behandles. Uansett har hun et ordentlig hjem med masse kjærlighet, endelig, så det er jeg sjeleglad for å kunne gi hun. Jeg håper noen har hørt om lignende tilfeller og kan gi meg noe svar ❤️
×
×
  • Opprett ny...