Gå til innhold
Hundesonen.no

Lissimin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lissimin

  1. Hei. Vi skal gå til anskaffelse av Labrador til høsten, og i den forbindelse lurte jeg på om det er vanlig at oppdrettere har ventelister man setter seg på eller om det er mer vanlig å kontakte oppdrettere ettersom de legger ut planlagte/ kull på oppdretterlisten?
  2. Å såpass! Bra det ikke er hest vi får ? Håper hannen vår ikke har helt sinnsykt kjønnsdriften da, det høres ut som et pes. Tusen takk for innspill
  3. Ja absolutt, vi er så godt forbered som det går an å være tror jeg. Har lest mange bøker, blandet annet Berner Sennen boken, googlet meg i hjel (på flere språk), og sett masse på YouTube. Jeg er veldig opptatt av hundetrening, så den biten tar jeg på strak arm. Men allikevel kjekt å høre andres erfaring med hannhund siden jeg ikke har hatt det før
  4. Hei. vi får en Berner hannvalp om kort tid, har kun hatt tipse før, så derfor lurer jeg på om noen har erfaring med oppdragelse av hannhund, gjerner Berner. Hvordan var det? Hvordan er Berner hanner?
  5. Hei. Vi skal sette oss på valpeliste, men lurer på om noen har noen forslag til en mellomstor/ stor hund som er rolig, tilpasningsdyktig og går godt med barn (vi har en 4 åring). Jeg er over gjennomsnittet interessert i hunder, og vil trene masse lydighet, hverdagslydighet er en selvfølge, men jeg vil også trene noe spor, og håper også på at hunden etter hvert kan brukes som besøkshund. Vi vil gå ca 3 turer om dagen i ukedagene, to kortere turer og en lang om kvelden. Nå er det slik at jeg elsker hunder som Dogue de bordeaux, Grand danois, St. Bernhard, Irsk ulvehund osv, altså disse store vennlige kjempene, men det gjør absolutt ikke samboer. Vi har derfor bestemt oss for i hvert fall Berner Sennen, men er interessert i å høre om noen av dere også har andre anbefalinger?
×
×
  • Opprett ny...