Gå til innhold
Hundesonen.no

Tuva93

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tuva93

  1. Hei! Vår border collie på snart 2 år er tent på sau, men vi har litt vanskelig sau å starte trening på. Til høsten tenker vi å plukke ut noen sauer som vi vil ha som treningssau. Men hvordan trener vi opp sauene til å følge fører og ikke gå på hunden? Og hvordan få de rolige? Og ca hvor lang tid tar det å trene opp sauene?
  2. @maysofie Tusen takk for godt svar!?
  3. Vi skrudde noen kroker i veggen, hektet kompostbingen innpå og festet med strips. Kan sikkert bare knyte det sammen med hyssing hvis valpene er rolige, men vår BC biter på det meste så hun bet av hyssingen og klarte på en eller annen måte å komme seg ut av bingen? Har ingen gode forslag til port...
  4. Har en 7 mnd gammel border collie som vi nå skal starte å trene på sau. Hun har allerede begynt å gjete noen andre ting, og det vi sliter mest med er vannslangen. Hun bjeffer mye og biter litt etter vannet, men hun biter mest i beina våre. Dette er uakseptabelt, men vi er usikker på hvordan vi skal håndtere det på best mulig måte. Noen som har erfaring på dette området? Det funker selfølgelig å ta henne vekk slik at vannslangen er ute av syne, men vi ønsker en hund som kan være med på det som skjer. Vi er også redd for at denne gjetingen kan utvikle seg slik at hun begynner å gjete og bite etter andre ting/mennesker. Bør vi være streng og si bestemt nei eller vil dette føre til mer usikkerhet for hunden? Vil sladremetoden funke i denne sammenheng? Har brukt sladremetoden på både støvsuger, kost, mopp og biler (mest forebygging) og det har fungert veldig bra.
×
×
  • Opprett ny...