Jump to content
Hundesonen.no

Hund3

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hund3

 1. Ja det er nok dessverre sant, men skjønt det er mye ymse på staff å. Ingen raser er tjent med å bli så populær. Har robotstøvsuger og en samboer som er veldig nøye med renhold?
 2. Det høres ikke bra ut. Det er endel rusk på ambuller. Jeg har noen bekjente som har god kunnskap og oversikt om hva som er av seriøse ambull oppdrettere i verden. Men hvis jeg skulle kjøpt valp, så ville jeg ikke dratt lengere en Sverige. Men jeg er åpen for andre raser, har en samboer som gjerne vil ha noe mere hånterlig.
 3. Ja det er sant, cc og ws er seriøse?. Fastback kjenner jeg ikke til. Har vel bare blitt litt overveldet over hvor mye rart det er av oppdrett, nå som jeg kikker rundt.
 4. Takk for utfyllende svar. Labradoren høres ut som kanskje den mest allsidige og omgjengelige hunderasen. Veldig mange gode kvaliteter?. Har Labradoren noen negative sider, som du kan tilføre?
 5. Man gir ikke en utagerende\aggressiv hund den muligheten. Det jeg mente er att det er flaut Og ubehagelig med en hund som utagerer i enden av bånde.
 6. Ja det er vel en av svakheten til staffen, skulle man få en staff som utagerer. Så er det kjedelig og litt flaut, men ikke krise. Det er en liten hund, som di fleste klarer å håndtere. Det som bekymrer meg mere, er å finne en seriøs oppdretter. Har møtt flere jacker som har utagerer mot mine hunder. Men jeg tenker att det er på grunn av dårlig mentalitet\avl, di er jo egentlig jakthunder\hihunder som gjerne brukes sammen med større hunder. Og da funker det ikke og holde på sånn. korthåret colli har jeg aldrig sett irl, men ser ut som pene hunder.
 7. Er det noen andre raser folk vil anbefalle? Jeg har kikket på veldig mye forskjellig. Feks Staffordshire bull terrier, helst en langbeint atletisk type. Men det som sitter mellom ørene er det viktigste. Div trekkhundraser, virker som friske og stabile hunder. Men kanskje litt primitive og lite fører orienterte? Parson russel terrier og andre terriere, som er store hunder i en liten innpakning.
 8. Det høres jo veldig bra ut?. Åssen er helsen javnt over? For oppdrettere som følger raseklubbens, krav til avel. Er det vanlig\krav til MH eller lignende på avels dyr?
 9. Att di blir overvektig er jo fordi di får mye mat ja. Men husker å ha lest att labradorer har en mutasjon av ett gen, som gjør di ekstremt glad i mat. Og derfor er veldig trenbare og har lett for og bli overvektig. Mulig det ikke er korrekt, men for meg høres det litt ut som att deres lidenskap i livet er mat. Satt litt på kanten.
 10. Takk for svar. Hovedsaklig en hund som fungerer godt som familie og turhund. Men det kan vel alle hunder med en god mentalitet gjøre, så lenge di får utløp for sine drifter. Jeg har ingen satte ambisjoner i noe hunde sporter, men synes det givende og moro med div aktiviteter med hund. Den må ikke være sosial med andre hunder, men overdreven hunde aggresjon er ikke ønskelig. Har hatt labrador i bakhode som en stabil og sikker hund. Skal ikke ha fordommer, men di fleste labradorer man ser gatelangs. Er overvektige og virker ganske daffe, om
 11. Hei Vi er 2voksene og 2 barn på 7 og 9 som er på utkikk etter ny hund, jeg har lest meg opp på mye forskjellige raser. Men synes valget er veldig vanskelig. Det viktigste for oss er en hund som er robust og frisk både fysisk og mentalt. Jeg har vokst opp med Bouvier des flandres og Boxer hjemme, selv har jeg hatt 2 amerikanske bulldoger. Kunne tenkt meg det igjen, hvis jeg klarer og finne en seriøs oppdretter. Men samboer ønsker seg noe litt mindre, og jeg er åpen for det å.
×
×
 • Create New...