Jump to content
Hundesonen.no

Mon22

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mon22

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mon22

  Hente valp ?

  Nå siterte jeg et svar over her som ikke var helt meningen. Fikk det ikke bort ? Tusen takk for svar alle sammen. ?
 2. Mon22

  Hente valp ?

  Heihei. Om 1.5 uke skal vi hente vår lille valp som er 8 uker. Gleder oss masse. Lest veldig mye og er helt fullt oppi hodet mitt Bare lurer på : vi skal kjøre 2.5 time hjem. Vi må vel ta den ut av bilen for litt luft/vann underveis og den er jo ikke vant med halsbånd tror jeg. Hva gjorde dere? Erfaringer? Som dere ser er jeg fersk valpe eier. Samme om natten når de skal på do? Gjerne lurt å venne de til halsbånd med en gang gjerne.. Må jo ha halsbånd om vi skal ut av huset på natten. ?Grunnen til at jeg er så forvirret er fordi jeg leste at de bare kan være mest mulig inne første
 3. Ok. Har bare opplevd at de fleste hannhundene jeg har vært borti og kjent var jokket endel. Men kanskje tilfeldig som du sier.
 4. Ja det er helt sant. Nå har jeg bestemt meg for å ikke fokusere så veldig på kjønn men finne den som passer oss og besøke først. Er jo både fordeler og ulemper og vi har ikke prøvd noen av delene før ?
 5. Ok. Det skal jeg huske på ??
 6. Takk for fine svar ? Ja jeg tenker tispe fordi jeg ikke er så fan av en stilk som kommer ut i tide og utide. Husker min mor som hanhund gikk med understellet ute omtrent hver dag.. Og så er det den jokkingen. Det er vel egentlig det jeg tenker i forhold til tispe eller hanhund. Men nå har jeg aldri hatt en hund selv heller. Så er vanskelig. Den Lhasa apso rasen er det kun gutter ledige på. Men veldig nydelige. Men tenker gjerne at det ikke er så stor vits å besøke de hvis jeg på forhånd vil ha tispe. Forelsket blir jeg i de uansett.
 7. Takk for svar ?Denne malteseren var fra en enkelt person. Ikke oppdrett. Uten stamtavle. Følte meg litt usikker. Mannen ble og snerpen når jeg tilslutt takket nei. Tror det var fordi han hadde brukt tid på å svare meg endel. Noe han ble irritert for. Jeg tenkte reise å besøke Lhasa apso neste helg. Er en kennel /oppdrett som selger valper. Syns det er greit å besøke de som du sier først også. Den malteseren var for langt unna til at jeg kunne bare hived meg i bilen. Men de har bare gutter og. Redd for å velge feil kjønn. Opplever også ofte at de vil at vi skal reservere så fort som mulig
 8. Hei. Dette med rase er utrolig vanskelig. Nå står jeg mellom en malteser tispe eller en lhaso apso gutt(kun gutter ledig) . Første gang vi skal få oss en valp. Noen som har litt innspill? Også angående kjønn...? Må være allergi vennlig.
×
×
 • Create New...