Jump to content
Hundesonen.no

Iselin

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Iselin

 1. Valpen er hentet så det gikk fint ??
 2. Ja, jeg skal ha han på fanget i baksetet, men det er også fullt mulig om jeg kobler ha fast i beltet ved siden av tenkte jeg. Vi finner ut av det, tusen takk for hjelpen. ☺️☺️?
 3. Elsker at han heter Torvald, pleide å kalle den forrige hunden min det, selv om han het noe helt annet ?. Ja, vi ordner det nok til på en måte. Har kjøpt Herkulesbur, men det er så stort, for den vokser så fort, og det koster en del for bra bur, er bare redd det blir for god plass inni der helt i starten, det er vel ikke bra det heller ?. Mange meninger om alt, men vi løser det nok. ?????
 4. Nei, jeg skal sitte bak ved siden av å ha den på fanget.
 5. Hei, lurer på om noen vet ca. mål en Australian shepherd valp på 8 uker kan være rundt nakke og bryst? Skal kjøpe sele før henting (litt justerbar selvfølgelig) men er så usikker på hvor stor valpene er ved den tiden. Grunnen til at selen skal kjøpes på forhånd er sikring i bilen på vei hjem, da jeg ikke ønsker å sette den i bur som første opplevelse med oss, men vende den til det over tid. Derfor blir det sikkerhetsbelte helt i starten.
×
×
 • Create New...