Jump to content
Hundesonen.no

hundegal

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hundegal

 1. Er det noen som vet hvilken pris det ligger på sånn ca å kjøpe frossen sperm fra utland? Hva er vanlig at hannhund eier vil ha og hvor mye koster det å få det fraktet til Norge?
 2. Hei, synes det virker til å være så utrolig mange kunnskapsrike folk her inne, så jeg våger meg utpå med enda et spørsmål. Noen her som har prøvd hundeshampoen Charme Nutri+? Den eneste nettbutikken som jeg har klart å finne den hos er denne: https://www.ilovedogs.no/products/hundeshampo-pleiende Lurte på hvilke erfaringer dere har med denne shampoen og andre produkter fra denne serien?
 3. Bil tar 3 dager og en flytur tar 2 timer en vei. Ikke like enkelt å ta den bilturen på vinteren...
 4. Min gamle blåser har blåst sin siste blås...hehe og jeg er nå på jakt etter en ny. Hvilken blåser/hundeføner vil du anbefale, og fortell gjerne hvorfor akkurat den. Må være så pass sterk at den kan blåse Berner sennenhund tørr.
 5. Vi skal hente oss en ny Berner sennenvalp, og vi må hente den med fly. Det blir innlandsflyving. Tror dere vi vil få den med inn i kabinen? Jeg tror valpen vår vil bli sånn ca 8 kg ved 8 ukers alderen. Hva type bur og størrelse bør vi kjøpe? Har kikket litt på sherpa original deluxe transportveske og de har 3 størrelser, men er jo bare den minste som passer med de mål som flyselskapene sas og widerøe har satt opp for å ha valpen med i kabinen. Noen her som har erfaring med dette? Jeg har ikke hentet hund med fly før og har lite lyst å sende en så liten valp som bagasje
×
×
 • Create New...