Gå til innhold
Hundesonen.no

irishund

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av irishund

  1. takk for tips! vi har lært henne noen triks, men vi er kanskje ikke alltid like god på å praktisere dem. vi kan prøve å gi henne litt mer mental aktivisering og se om det hjelper på.
  2. det skjer bare på tur. vi kan prøve å binde henne å gå unna, å se hva som skjer. vi har prøvd å avlede med lek og godbiter, men hun reagerer ikke på noe. Håper dette er valpeadferd som du sier. det varierer hvor mye aktivitet hun får daglig og det virker ikke som det har noen sammenheng. Ofte er det noe hun reagerer på; vi har nettopp sett en katt, traktor kjørte fordi, eller vi har nektet henne å ta en vott langs veien.
  3. hei. har en finsk spets med et adferdsproblem. Noen ganger virker det som det "svartner" for henne. hun får et slags anfall. da kan hun finne på å hoppe på meg, og bite meg i armer og føtter. Hun kan også ta vottene mine og prøve å rive de i stykker. Hun er nå snart tre år, og dette har foregått fra start. hun biter hardt nok til at det er vondt, men har aldri oppstått skader. Anfallet kan vare fra 10 sek til 7 minutter. Hun rister seg også blir hun helt normal igjen. virker som hun har vært i en slags transe. Noen tips til hva dette er og hvordan jeg kan endre denne adferden?
×
×
  • Opprett ny...