Jump to content
Hundesonen.no

Sabrina

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sabrina

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De «forstod» det, men sa i samme setning at «da får JEG prøve å få skikk på han», som at det har med «oppdragelsen» å gjøre.. jeg har forklart veldig tydelig hvordan det har vært, og også at jeg har involvert adferdsspesialister for å prøve alle muligheter.. så de burde jo forstå at dette handler om hvordan hunden er skrudd sammen oppi topplokket, at han har noen mangler som ikke kan «tvinges» på plass, men som hverdagen heller må tilpasses til.. å i en hverdag der man har forskjellige mennesker og barn innom daglig, så funket ikke det for vår del.. så joda, de sa de forstod..
 2. Ja det er jo det jeg også tenker at en valp skal være.. så skuffelsen ble jo veldig stor for hele familien når det endte slik det gjorde.. men vi skaffet oss hund for å få et nytt familiemedlem som kan være med på det som skjer. Men slik han var kunne vi jo ikke tatt han med oss noen plass.. så selvom det var fryktelig vondt, så måtte det bare bli sånn.. er allerede på utkikk etter en ny valp. Håper på bedre lykke denne gangen ?? igjen; takk for alle innspill alle sammen, det har hjulpet meg veldig i avgjørelsen ?♥️
 3. Tusen takk for alle svar her inne. Jeg snakket med adferdspesialister og prøvde diverse ting i 1,5 uke- men uten hell. Han ble nesten heller bare verre med tiden.. etter 2,5 uke var han fortsatt livredd for sønnen i huset som han fikk gode opplevelser med hver eneste dag. Og enda reddere for alle som kom inn døren.. så jeg leverte han tilbake for 2 dager siden.. føles veldig trist og føler meg misslykket som ikke «fikk han til».. men det føles likevel ut som en riktig avgjørelse når det først var som det var..
 4. Ja sant det... Men hvordan legger man frem problemet til oppdretter ? Føler det virker amatørmessig å levere tilbake en valp etter 1 uke ... men jeg har jo hatt en hel haug med bikkjer å aldri opplevd lignende, så det er jo noe som ikke er som det skal. Å det værste er kanskje at NÅR han omsider hilser på sønnen min(dvs sønnen min klapper han forsiktig) å sønnen min snur seg bort, så løper bikkja avgårde å er akkurat like redd om ikke mer.. skulle jo tro at han i det minste roet seg når han først har hilst, å at da er det «greit». Men neida.. å han knurrer og bjeffer like mye på han hver gang.
 5. Bor i Kristiansand.. har googlet litt, men ikke funnet noe info om adferdsterapeut enda som er i nærområdet her Nei det er en kjempe trist situasjon.. Har hatt hund hele livet. Men nå har det tatt med 4 år å bestemme meg for å ha hund igjen etter forrige. Å da er det både surt og trist at det blir på denne måten..
 6. Tusen takk for svar alle sammen... ser ut til at jeg seriøst må vurdere å levere han tilbake da.. gir det et par uker å ser, om ikke det er noe tegn til bedring så er det ikke verdt det tror jeg.. det skal jo være koselig med hund..
 7. Visst du gjorde noe, hva gjorde du for å prøve å bedre oppførselen til den valpen du fikk? Har jo ikke lyst å levere den tilbake uten å prøve heller... men orker ikke tanken på en nervøs/aggressiv hund..
 8. Jo selvfølgelig så har jeg ikke tenkt å kvitte meg med han med det første- skal jo selvsagt gi det tid. Jeg bare ser langsiktig for meg hvordan han potensielt kan bli som en stor hund, dersom dette ikke blir bedre. Jeg har aldri opplevd lignende med noen valper tidligere, og jeg har hatt mange oppigjennom. Derfor det oppleves urovekkende..
 9. Jeg har en valp på snart 9 uker som er utrolig usikker og redd for nye mennesker. Han knurrer og bjeffer og gjemmer seg når vi får besøk, uavhengig av hvem. Han vil ikke hilse og holder seg for seg selv. Vi har hatt valpen i 1 uke. Eldste sønnen i huset er ikke så mye hjemme, å han knurrer og bjeffer på han hver gang han ser han.. datteren min, jeg og mannen min er han veldig trygg på. Han er blanding av rottweiler og husky. Kjenner begge foreldredyrene, som er noen prakteksemplarer mentalt både med dyr og mennesker.. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, er så tungvint når han
×
×
 • Create New...