Gå til innhold
Hundesonen.no

anettehen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av anettehen

  1. Takk for svar. Jeg håper bare det løsner snart, er så demotiverende at det varierer så veldig fra dag til dag. Vil bare at han skal ha det bra mens vi er borte…
  2. Tusen takk for utfyllende svar på tråden! Vi skal bare fortsette og øve, med ekstra fokus på nok aktivisering i forkant:)
  3. Takk for svar! Tror ikke han reagerer på lyder ute, i alle fall ikke som jeg har erfart. Har alltid radio stående på, så det er han vant til. Prøver å variere når på døgnet han er alene, siden både jeg og samboer jobber tredelt turnus. Vi prøver å holde oss innenfor de rammene han tåler, og så heller øke derfra. Bare syntes det er veldig vanskelig når det er så varierende hvordan han takler det. Det eneste som kan være forskjellen er aktiviseringen i forkant. Føler han blir aktivisert «rimelig likt» før hver gang, men er jeg 100% ærlig med meg selv, så er det nok litt for lite aktivisering enkelte av de gangene det ikke går fullt så bra med alene hjemme treningen. Skal bli flinkere der og øve mer. Tusen takk for tips!
  4. Har en springer spaniel valp på 6 mnd som sliter med å være alene hjemme. Vi startet tidlig med å gjøre han trygg på å være i valpebingen mens vi var i samme rom og i andre rom, dette gikk helt fint. Han er veldig glad i å være med flokken sin, og skulle vel helst vært med oss hele tiden. Foreløpig har han maks vært alene 2 timer. Han får alltid en god tur før han skal være alene, og får som regel en fryst kong med vom når vi går. Det som er vanskelig er at noen ganger takler han det helt fint. Spiser fra kongen og legger seg for å sove etterpå. Andre ganger spiser han fra kongen, og med en gang han er ferdig så starter han å pipe/bjeffe/ule. Han kan holde på med det ganske lenge, med litt pauser underveis der det nesten ser ut som han lytter om noen kommer for å «redde han». Vi har overvåkningskamera, så følger med på han hele tiden. Vet det er mange innlegg på forumet om dette fra før, og føler jeg har lest alt som finnes om dette temaet. Prøver likevel å skrive dette innlegget i håp om at noen har noen supre tips å komme med…
  5. Takk for svar ? Jeg tenker å ha godt med varme tepper i buret samt et ullteppe over buret for å isolere og ha det tørt og varmt. Genialt å ha varmeflaske i buret i tillegg!
  6. Nå vet jeg at det er ufattelig mange ulike meninger på dette med å ha hunden liggende i bur i bilen mens man er på jobb. Det jeg lurer på er om noen har noen gode tips de vil dele i forhold til det å ha valpen liggende i bil på vinteren? Jeg har tenkt mye på dette, og har funnet ut at den beste løsningen vil være å ha valpen med i bil mens jeg er på jobb de første ukene (har nesten to uker hjemme før jeg skal på jobb). Jeg har mulighet til å la valpen strekke på bena og få luft i løpet av arbeidsdagen. Etter hvert som alenetreningen (forhåpentligvis) går bra, så vil hunden være hjemme mens jeg er på jobb. Temperaturen her varierer litt, men ligger på alt fra noen plussgrader til ned mot -10 grader. Og ja, det er forskjell på rasene i forhold til hva de tåler av kulde, det er snakk om en valp med litt tykk pels og solid størrelse. Gjerne kom med tips
  7. Ja er enig i det du skriver. Det jeg tenkte på er at gemyttet til boxeren ikke er så alt for ulikt rottweileren på flere punkter. I tillegg er boxeren mye lettere i kroppen og at det kunne resultert i en fin blanding av boxerens letthet og rottweilerens muskuløse kropp. Men alt av positivt og negativt tas i mot med stort takk!
  8. Har drømt om valp leeeeenge, og nå begynner det endelig å løsne seg med jobb, hus osv. Har egentlig alltid tenkt at jeg skulle kjøpe renraset rottweiler da jeg har lest meg mye opp på rasen og synes de er fantastiske hunder. Den siste tiden har jeg sett en del på blandingshund mellom rottweiler og boxer. Er det noen her inne som har erfaring med denne rasen? Både positive og negative erfaringer er ønskelig!
  9. Hvis alt går etter planen og det blir nok valper i kullet, får jeg forhåpentligvis rottisvalp i løpet av våren/sommeren 2020 ?
×
×
  • Opprett ny...