Gå til innhold
Hundesonen.no

Martebs

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Martebs

  1. Takk for svar? det er ikke betent og hun virker faktisk ikke ha noen smerter. Klokapselen ble fjernet for 11 dager siden. Inne lar vi poten være fri, og hun er flink til å la være å slikke på den. Bruker bomullssokk på natt. Hvor lang tid tok det før poten kunne belastes litt mer? Jeg synes pulpa ser ut som bildet ved 2 uker ca, et lite område på oversiden som virker tåle lite og lett vætsker/blør litt.
  2. Takk for svar? det er ikke betent og hun virker faktisk ikke ha noen smerter. Klokapselen ble fjernet for 11 dager siden. Inne lar vi poten være fri, og hun er flink til å la være å slikke på den. Bruker bomullssokk på natt. Hvor lang tid tok det før poten kunne belastes litt mer? Jeg synes pulpa ser ut som bildet ved 2 uker ca, et lite område på oversiden som virker tåle lite og lett vætsker/blør litt.
  3. Hunden min var uheldig og brakk en klo, og måtte opereres med fjerning av klokapsel. Nå sliter vi med å få gitt pulpa/nerven nok ro så det får gro. Er ute kun for å gjøre fra seg, men det skal ingen ting før det blør igjen. Har noen vært igjennom dette og har dere noen tips til etterbehandling?
×
×
  • Opprett ny...