Gå til innhold
Hundesonen.no

simen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av simen

  1. Nydelig. Det hadde jeg satt stor pris på
  2. Ser det blei en skikkelig diskusjon her ja Jeg kunne godt ordlagt meg litt bedre når jeg nevnte det med lyd. Mener selvsagt ikke at hunden ikke skal lage lyd, at den har lyd under lek og slik regnet jeg jo med. Med mye lyd, tenker jeg bjeffing ved anledninger det ikke skal bjeffes om jeg kan si det sånn. Hvis hunden er alene hjemme, ute på rolige turer og slik. Uansett, jeg har ikke lagt fra meg tanken om en v. lapphund, det er ganske spikra og valget står nok mellom v. lapp og s. husky. Uansett, jeg ønsker så mye info som mulig, helst av de som faktisk har/ har hatt rasen som har denne erfaringen.(s. husky og v. lapp) Hva folk har sett og hørt på utstillinger kan vi legge fra oss, det blir usaklig og gir meg unødvendige dårlige inntrykk. Jeg takker for mye fine tilbakemeldinger, regnet ikke med såpass med oppmerksomhet
  3. Enig med deg, fikk litt dårlig følelse av kommentarer her på lapsk, samtidig kommer godfølelsen tilbake med slike svar som dine. Alt i alt står jeg mellom en s. husky og v. lapphund. Jeg får begynne å høre litt rundt med oppdrettere, å få litt kontakt rundt om. Om du har noen oppdrettere å anbefale, tar jeg gjerne imot tips
  4. Har du mulighet til å fortelle litt mer rundt siberian husky. Gjerne litt om fra valpestadiet og videre til en typisk hverdag.
  5. Takk for svar. lapsk vallhund skal jeg sjekke opp nærmere. Vet du noe om lynne om denne rasen? Ligger springer spaniel nærme setterne, med tanke på jakt og energi?
  6. Takk for svar. lapsk vallhund skal jeg sjekke opp nærmere. Vet du noe om lynne om denne rasen? Ligger springer spaniel nærme setterne, med tanke på jakt og energi?
  7. Hei, Har planer om å få meg hund neste år, mot høsten. Er veldig nysgjerrig på polarhunder, men er redd jeg ikke klarer å få nok tid til en slik hund. Jobber som bas, har kontor, så mulighet til å ta med hund på jobb. 0700-1600 arbeidstider. Fritiden går så å si bare til å være i skog og mark, og i ferier er det opp i fjellene. Driver med fuglejakt på høsten, men ingen planer om en jakthund ifm dette. Er redd jeg ikke klarer å tilfredsstille en polarhunds behov, da jeg har skjønt disse hundene nesten krever en Lars Monsen, og er en krevende hund som nr 1. (har vært med å oppdra en irsk setter) Ønsker da tips om andre alternativer, det jeg da ser etter: * strl mellom / stor * tåler kulde (mener ikke at den skal kose seg i -30 å sove i snøen, men skal klare seg fint i telt på vinterstid) * nysgjerrig * leken * lett å oppdra * "lett-trent" - litt vanskelig å si hva jeg ser etter, vil at den skal ha mye av egenskapene til polarhundene, men samtidig ikke fult så mye. Har sett litt på toller, som kunne vært noe, og c. spaniel, men blir litt i minste laget, samtidig er det noen øreproblemer på rasen. Takker alle tips!
×
×
  • Opprett ny...